Ισίδωρος Σταμούλης για την απώλεια του ανιψιού του: Η ζωή νομοτελειακά θα συνεχιστεί δεν γίνεται αλλιώς

Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε, πρόσθεσε

Ο Ισίδωρος Σταμούλης έδωσε συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» το πρωί της 11ης Οκτωβρίου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου και για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν σχετικά με τον αδερφό του, Οδυσσέα, που επέστρεψε σύντομα στο θέατρο μετά την απώλεια του γιου του.

Επίσης, ανέφερε τους λόγους που δεν παραβρέθηκε στην κηδεία της ηθοποιού λόγω της μεγάλης στενοχώριας του. Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον αδερφό του, τονίζοντας ότι η ζωή πρέπει να συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες.

Δείτε το βίντεο


Ο Ισίδωρος Σταμούλης αρχικά δήλωσε: «Βλέπω κάποια κομμάτια του Dolce Vita. Βλέπεις και τα νιάτα. Σε πιάνει ένα σφίξιμο όχι μόνο στο στομάχι, αλλά σου τρέχουν κάποια δάκρυα και υπάρχει μία συγκίνηση. Δεν πήγα στην κηδεία, δεν πηγαίνω. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, μίλησε για την απώλεια του ανιψιού του και τη στάση των media απέναντι στον αδερφό του, Οδυσσέα Σταμούλη. «Αυτό είναι κάτι που με βρίσκει ενάντια, πόσω μάλλον σε τραγικά θέματα. Πιστεύω ότι η ζωή νομοτελειακά θα συνεχιστεί, δεν γίνεται αλλιώς. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε», δήλωσε κλείνοντας.

Η ασύλληπτη τραγωδία με τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, τον Αύγουστο του 2023. 

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τη μεγαλειώδη νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - «Εξευτέλισαν την Αγγλία»

Όπερα με live sex, piercing και αληθινό αίμα προκαλεί σάλο στην Στουτγάρδη - Με συμπτώματα ναυτίας και σοκ 18 θεατές

Το Ισραήλ έσπειρε τον φόβο στην καρδιά του Ιράν: Θρίλερ με τις ανακρίσεις διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr