Μαρία Ηλιάκη: Συγκινήθηκε ενώ μιλούσε για τη μητέρα της - Μου λείπει πολύ

Θα ήθελα πολύ να την είχα, να έβλεπε ότι κάπως και εγώ το προσπαθώ, ξέρεις είμαι και εγώ όσο καλή μαμά θα μπορούσα να είμαι, δήλωσε

Η Μαρία Ηλιάκη συγκινήθηκε όταν μίλησε για τη μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή και τη σχέση που είχαν.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου αναφέρθηκε αρχικά στην Ρούλα Κορομηλά και τη μεταξύ τους συνεργασία: «Το πρόγραμμα που με σαγήνευσε ήταν το «Μια καλημέρα είναι αυτή» με την Κορομηλά. Μετά τη σχολή ο μπαμπάς μου ήθελε να με βάλει για δουλειά σε τράπεζα. Είχα κάνει οντισιόν για ραδιόφωνο στο οποίο ανέλαβε υπεύθυνη η Κορομηλά. Τους πρώτους μήνες δεν μιλούσα στην Ρούλα από συστολή και εκείνη σχεδόν δεν με συμπαθούσε. Η Ρούλα Κορομηλά είχε έρθει να με δει όταν έλεγα δελτίο και μου είχαν κοπεί τα πόδια, μου είπε ότι ήμουν καλή. Από την Ρούλα έμαθα ότι οι εκπομπές είναι δημιούργημα των παρουσιαστών και αυτό το μοτίβο ακολούθησα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αυτή την περίοδο και δήλωσε ότι η πρόταση από το ραδιόφωνο έκανε την καρδιά της να «φτερουγίσει»:
«Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω την τηλεόραση, το λέω συνειδητά και απόλυτα. Σίγουρα έχω πει πράγματα στην τηλεόραση που δεν έπρεπε. Όταν κατάλαβα ότι ο Στέλιος είναι ο άνθρωπος που θέλω να μοιραστώ την ζωή μου, δεν είχα πρόβλημα να μιλάω δημόσια. Μου αρέσει να μιλάω για τον Στέλιο, είμαι πάρα πολύ περήφανη για εκείνον. Την ερώτηση για δεύτερο παιδί τη δέχομαι και από ανθρώπους που δεν έπρεπε να ρωτούν».

Επίσης, η Μαρία Ηλιάκη εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει τις αντοχές για μια δεύτερη εγκυμοσύνη: «Πολλές φορές ντρέπομαι να πω ότι νιώθω κουρασμένη ψυχικά και σωματικά για να κάνω δεύτερο παιδί. Τι σημαίνει "ένα παιδί ίσον με κανένα;" Είναι κανένα παιδί η Κατερίνα μου; Όχι βέβαια. Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση για δεύτερο παιδί, έχω κουραστεί να ακούω τέτοια σχόλια. Είναι κουραστικό να ρωτάτε συνέχεια τις γυναίκες με ένα παιδί αν θέλουν να κάνουν δεύτερο. Η Κατερίνα μου έχει έντονη προσωπικότητα, αλλά δεν είναι δύσκολο παιδάκι».

Αναφερόμενη στην κόρη της, είπε: «Σκέφτομαι συνέχεια τη μητέρα μου, ιδίως τις τελευταίες ημέρες δεν ξέρω γιατί, κυρίως όταν έρχομαι σε κόντρα με την κόρη μου. Όταν μου λέει η κόρη μου "δε σε αγαπάω" είναι μαχαιριά στην καρδιά γιατί σκέφτομαι πόσες φορές το είχα πει εγώ στη μάνα μου, πιο μεγάλη, σε καυγάδες μας κτλ, στην εφηβεία και αργότερα. Υπήρχαν στιγμές που της είχα μιλήσει πολύ απότομα. Και λέω "κοίτα να δεις, πόσο την είχα στενοχωρήσει και εγώ τότε"».
Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη συγκινήθηκε την ώρα που μιλούσε για τη μητέρα της: «Και αυτό που μου λείπει κυρίως από τη μητέρα μου είναι η σχέση που θα ήθελα να είχαμε. Αυτό μου λείπει πολύ. Τη νιώθω και μου λείπει κιόλας. Θα ήθελα πολύ να... Αχ, τι πάθαμε καλέ; Δεν μου αρέσει να κλαίω. Θα ήθελα πολύ να την είχα, να έβλεπε ότι κάπως και εγώ το προσπαθώ, ξέρεις είμαι και εγώ όσο καλή μαμά θα μπορούσα να είμαι. Αλλά ότι μου λείπει, μου λείπει πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τη μεγαλειώδη νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - «Εξευτέλισαν την Αγγλία»

Όπερα με live sex, piercing και αληθινό αίμα προκαλεί σάλο στην Στουτγάρδη - Με συμπτώματα ναυτίας και σοκ 18 θεατές

Το Ισραήλ έσπειρε τον φόβο στην καρδιά του Ιράν: Θρίλερ με τις ανακρίσεις διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr