Σωτήρης Χατζάκης για ΜeΤoo: Δεν αρκεί να βγαίνει μια ηθοποιός και να λέει ότι το θυμήθηκα μετά από 20 χρόνια

Σωτήρης Χατζάκης για ΜeΤoo: Δεν αρκεί να βγαίνει μια ηθοποιός και να λέει ότι το θυμήθηκα μετά από 20 χρόνια

Η γυναίκα πρέπει να μπει στους θεσμούς, τόνισε

xatzakis
Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε για το ελληνικό ΜeΤoo και τόνισε ότι η κακοποίηση και η υποστήριξη της γυναίκας πρέπει να θεσμοθετηθεί και ότι δεν αρκεί να βγαίνουν ορισμένες γυναίκες και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με καθυστέρηση χρόνων.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, είπε: «Ένα που με στενοχωρεί είναι με το ΜeΤoo. Όταν έγινε το ΜeΤoo είχα πει να θεσμοθετηθεί και να μην γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός, όπου ο καθένας μπορεί να καταστρέψει έναν άνθρωπο γιατί ξαφνικά θέλει να τον εκδικηθεί και να συγχρωτίζονται τα πραγματικά επεισόδια βίας και κακοποίησης με τα πλαστά. Για αυτό μίλησα εγώ για θεσμούς. Η γυναίκα πρέπει να μπει στους θεσμούς. Δεν αρκεί να βγαίνει μια ηθοποιός και να λέει ότι το θυμήθηκα μετά από 20 χρόνια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4sunknu84ux)
Κλείσιμο

Επίσης, μίλησε για μια συγκεκριμένη υπόθεση: «Πρόσφατα αθωώθηκε σκηνοθέτης - μην πούμε ονόματα - ο οποίος πριν από δύο χρόνια έχασε τη δουλειά του στον Alpha, επειδή κατηγορήθηκε για κακοποίηση. Ομόφωνα αθωώθηκε. Τι θα πούμε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Να δένουν οι κατηγορίες, να είναι σοβαρές, να αποδεικνύονται με επιχειρήματα και να μην είναι λαϊκά δικαστήρια και δικαστήρια των social κτλ».

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Χατζάκης αναφέρθηκε και στις πολιτικές πεποιθήσεις του και μοιράστηκε την άποψή του για την τρέχουσα κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλβανός που συνελήφθη στη Σωκράτους είχε καταδικαστεί το 2008 σε ισόβια για ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε το 2015

«Με έβαλε να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας, ενώ κακοποιούσε τον αδελφό μου...»: Τι υποστήριξαν τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον ξάδελφό τους


Κασσελάκης: Αποσύρω το εξώδικο, ώστε να μην έχουν κανένα άλλοθι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης