Κατερίνα Σαλακά: Μετάνιωσα πάρα πολύ τη συνεργασία μου με τη Μαρίνα Σάττι

Είναι απαξίωση να μου χαλάσεις την καλή μου φήμη, την οποία έβαλα μπροστά, έβαλα εγώ πλάτη για να φτιάξω τη δική σου φήμη, δήλωσε η tiktoker για το περιστατικό με την τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό

Η Κατερίνα Σαλακά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια συναυλίας της πριν από έναν μήνα.

Η τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με την tiktoker μιας και είχε χρησιμοποιήσει με την άδειά της αποσπάσματα από βίντεο που είχαν γίνει viral στο TikTok. Κατά την Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της συναυλίας στον Λυκαβηττό στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα η Κατερίνα Σαλακά, είχε υποστηρίξει ότι η γνωστή τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της τής φέρθηκαν πολύ άσχημα. Ωστόσο, συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι αρνήθηκαν την όποια προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στην tiktoker και δήλωσαν ότι εκείνη είχε παρερμηνεύσει ότι θα έχει κάποιον ρόλο στη συναυλία.

Η tiktoker εμφανίστηκε σε επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής της Νάνσυς Παραδεισανού έναν μήνα μετά το συμβάν, όπου μίλησε σχετικά με τα παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σαλακά είπε: «Αν δεν λειτουργούσε το "αξίζω" δεν θα τα έκανα όλα αυτά. Αν μέσα μου πίστευα ότι αξίζω να μου φέρονται άσχημα και ότι δεν αξίζω να μου φέρονται καλά, δεν θα αντιδρούσα. Θα έσκυβα το κεφάλι και θα πήγαινα παρακάτω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15:32

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε τα βίντεο από το συγκεκριμένο βράδυ από το Tiktok: «Κατέβασα τα βίντεο γιατί δέχτηκα bullying και απειλές».

Και πρόσθεσε: «Με όλη μου την ειλικρίνεια δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ γι’ αυτό το θέμα γιατί όσο πιο πολύ μιλάμε για κάτι που έχει γίνει αρνητικό, του δίνουμε δύναμη και ενέργεια. Όλο αυτό με το τραγούδι ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κατάλαβαν όλοι οι άνθρωποι, μέσα από ένα διαδικτυακό βιντεάκι που μου έστειλε η Μαρίνα».

Η Κατερίνα Σαλακά μοιράστηκε τη δική της πλευρά για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τη γνωστή τραγουδίστρια: «Τώρα, όμως, μετά από όλα αυτά, η πρώτη μου ερώτηση είναι η εξής: Αν ήθελε η Μαρίνα πραγματικά να κάνει μια συνεργασία μαζί μου για τον όποιο λόγο, θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να με βρουν, επικοινωνούν μαζί μου. Η Μαρίνα επικοινώνησε με το διαδίκτυο. Έβγαλε ένα βίντεο στο διαδίκτυο και έλεγε "παιδιά, επικοινωνήστε με την κα. Σαλάκα". Ούτε το όνομα μου δεν ήξερε, ενώ εγώ δεν την ήξερα καν πριν την Eurovision. Δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει "γεια σας". Έκανε το βίντεο, το έστειλε σε 2.000 άτομα και αυτά τα 2.000 άτομα μου έστειλαν μήνυμα. Τους είπα "οκ, παιδιά"».

Αμέσως, συνέχισε: «Της έστειλα μήνυμα, ότι "τώρα το είδα, δεν το ήξερα και πολύ ευχαρίστως να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε" και με παρέπεμψε σε έναν συνεργάτη της. Fast forward στη σημερινή ημέρα, εκεί ήταν το λάθος μου! Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω "ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι που θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου και με παραπέμπεις σε έναν συνεργάτη, δεν μου μιλάς και στέλνεις το βιντεάκι για να κάνεις, και καλά, καλή εντύπωση;". Δεν γίνονται έτσι οι συνεργασίες. Συνεργασίες γίνονται σε άλλη βάση».

Στο τέλος, η tiktoker ομολόγησε ότι μετάνιωσε τη συνεργασία της με την ερμηνεύτρια και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι αντιμέτωπισαν το συμβάν:

«Μετάνιωσα πάρα πολύ τη συνεργασία μου με τη Μαρίνα Σάττι. Πάρα πολύ! Δέχτηκα όλη αυτήν την τοξικότητα, όλη αυτήν την απαξίωση, περνάω όλο αυτό το πάρα πολύ άσχημο για εμένα, να πρέπει να απολογούμαι σε κάθε εκπομπή, σε κάθε συνέντευξη. Πάρα πολλοί είτε γιατί είναι αφελείς, είτε γιατί θέλουν να δείχνουν αφελείς, κρίνουν με έναν πάρα πολύ επιφανειακό τρόπο. Μιλάω για δημοσιογράφους. Δεν είναι ωραίο να το κάνουν αυτό μόνο και μόνο ας πούμε επειδή έχουν δημόσιο λόγο, θα μπορούσαν λίγο να είναι πιο συγκρατημένοι. Όταν έρχομαι και λέω κάτι έχω μια πάρα πολύ καλή φήμη, την οποία προσπαθούν να μου χαλάσουν έτσι, οι παραγωγοί της Μαρίνας Σάττι κτλ. Ε, δεν το δέχομαι! Είναι απαξίωση να μου χαλάσεις την καλή μου φήμη, την οποία έβαλα μπροστά, έβαλα εγώ πλάτη για να φτιάξω τη δική σου φήμη. Πόσο πιο αχάριστη; Ε, όχι».

To περιστατικό ανάμεσα στην Κατερίνα Σαλακά και τη Μαρίνα Σάττι

Η Κατερίνα Σαλακά έγινε γνωστή στο ελληνικό TikTok με τα βίντεο που αναρτά, στα οποία μοιράζεται με τον κόσμο μηνύματα αυτοπεποίθησης και ευημερίας με το χαρακτηριστικό πλατύ της χαμόγελο.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, ανέβασε μερικά κλιπ, όπου όχι μόνο δεν χαμογελά, αλλά έχει ξεσπάσει σε κλάματα και βρίσκεται σε σοκ, εξαιτίας της Μαρίνας Σάττι, όπως είπε.

Η τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με την TikToker μιας και είχε χρησιμοποιήσει με την άδειά της αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο ελληνικό TikTok. Κατά την Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στη συναυλία της στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

Σε ένα από τα - πλέον διαγραμμένα - βίντεο, έλεγε αναστατωμένη: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Συνέχισε να ανεβάζει κλιπ από τον χώρο της συναυλίας, με δάκρυα στα μάτια και επαναλάμβανε ξανά και ξανά, πως δεν της έχει φερθεί τόσο άσχημα ποτέ κανείς στη ζωή της. Τόνιζε δε, ότι εκτός από την είσοδο στη σκηνή, την εμπόδισαν μέχρι και τουαλέτα να πάει.

Η απάντηση από συνεργάτη της Μαρίνας Σάττι

Έπειτα από τους ισχυρισμούς της tiktoker Κατερίνας Σαλακά, στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με όσα έγιναν λίγες ημέρες αργότερα.

Η tiktoker ισχυρίστηκε πως η τραγουδίστρια και η ομάδα της αθέτησαν τη φερόμενη συμφωνία να ανέβει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ παράλληλα της συμπεριφέρθηκαν με αγένεια και αρνήθηκαν την είσοδό της στα καμαρίνια.

Μέσα από stories που ανέβασε στο Instagram, ο artist manager και στενός συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, Αλέξανδρος Ελσαμπάγκ, θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα ειπώθηκαν. Ειδικότερα, διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με την Κατερίνα Σαλακά για να συμμετάσχει ως act στην εμφάνιση και τόνισε ότι η πρόσκληση ήταν για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Επίσης, δήλωσε ότι όταν είχε ανέβει στη σκηνή η tiktoker στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στη Χαλκιδική είχε γίνει κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός


Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και αφρικανική σκόνη - Πού θα βρέξει


«Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε ο Αλεξέι Ναβάλνι στα απομνημονεύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr