Γιώργος Παπαγεωργίου για ερωτικές σκηνές: Έλεγα στη Δανάη Μιχαλάκη ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω

Γιώργος Παπαγεωργίου για ερωτικές σκηνές: Έλεγα στη Δανάη Μιχαλάκη ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω

Στις Άγριες Μέλισσες είχα νομίζω μετρήσει 6-7 διαφορετικές ερωτικές σκηνές, σχολίασε χιουμοριστικά για τη σύζυγό του 

mixalaki-papageorg
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στις ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει στη σειρά «Η Μάγισσα», στην οποία πρωταγωνιστεί, και απάντησε στο πώς αντέδρασε η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Weekenders» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 05:33
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4tps8ejpfdd)

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, είπε: «Το ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί, οπότε ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο, αυτόματα κάνει το όλο ζήτημα "ερωτικές σκηνές" πιο εύκολο στη διαχείριση. Υποθέτω ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο, εάν ήμουν με μία γυναίκα που δεν θα ήταν ηθοποιός. Καταλαβαίνει, έχει γυρίσει και η ίδια ερωτικές σκηνές».

Και πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω. Στις "Άγριες Μέλισσες" είχα νομίζω μετρήσει 6-7 διαφορετικές ερωτικές σκηνές. Τώρα νομίζω ότι σταδιακά έχω ήδη πάρει το αίμα μου πίσω σε σχέση με αυτό».

Έπειτα από σχετική ερώτηση, ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν θα φτάσουμε στο όριο της κριτικής, δεν θα καθίσω να σου πω ότι βλέπουμε ερωτικές σκηνές ο ένας του άλλου με φοβερή προσήλωση. Τις βλέπουμε λίγο με την περιφερειακή όραση, γιατί δεν είναι και ό, τι πιο βολικό. Από την άλλη ξέρουμε ότι είναι κάτι αυστηρά επαγγελματικό και κάτι που εν πάση περιπτώσει δεν μας προκαλεί κάποιο πρόβλημα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαγεωργίου σχολίασε ότι προσπαθεί να υποστηρίζει τις παρτερνέρ των σκηνών και να τις κάνει να αισθάνονται άνετα, καθώς τέτοιες σκηνές συνήθως είναι πιο δύσκολες για τις γυναίκες: «Δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα του κόσμου. Είναι μία συνθήκη που με έναν άνθρωπο που ίσως δεν ξέρεις καθόλου να πρέπει να γυρίσεις μία ερωτική σκηνή [...] Όμως, όταν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο και ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα βγει με μία αισθητική που θα σε εκφράζει και δεν θα σε εκθέτει, είναι αλλιώς. Εγώ προσπαθώ στις περισσότερες ερωτικές σκηνές που έχω να κάνω να είμαι πολύ υποστηρικτικός στην παρτενέρ μου, γιατί οι γυναίκες αισθάνονται μια μεγαλύτερη αμηχανία. Εντάξει, εμείς ό, τι και να εκθέσουμε, είναι ένα σώμα, θέλω να πω ότι και στην παραλία έτσι βγαίνει με ένα μαγιό και κάνεις μπάνιο. Για μία γυναίκα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα».

«Εγώ έχω υπάρξει πολύ τυχερός με τις συναδέλφους μου», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Το βίντεο από το άγριο ξύλο στο «Καμπ Νόου» ανάμεσα στους εργάτες


Βίντεο: Οπαδοί της Σέφιλντ τραγούδησαν σύνθημα για τον Μπάλντοκ σε τοπική παμπ


Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν τον φοβάµαι τον θάνατο, µεγάλωσα µέσα σε αυτόν, είδα μπροστά μου χιλιάδες πτώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης