Σοφία Βόσσου: Την επιτυχία δεν την αντιλήφθηκα ποτέ, ίσως γιατί γεννήθηκα μουσικός

Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής μικρή σε βαθμό κακουργήματος, δήλωσε

Η Σοφία Βόσσου και η Πωλίνα μίλησαν για τη φιλία τους, τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας τους, τις προσωπικές τους ανασφάλειες και τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία.

Οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.

«Είμαστε κολλητές φίλες», είπαν αρχικά οι δύο γυναίκες.

Σχετικά με τα τραγούδια τους, με τα οποία «μεγάλωσαν» πολλές γενιές, η Σοφία Βόσσου σχολίασε: «Το "μεγαλώσαμε" σημαίνει ότι περάσαμε τα όμορφά μας χρόνια μαζί σας, που ήμασταν νέοι και ήσασταν νέοι, όχι ότι δεν είμαστε και τώρα νέοι, πάντα είμαστε νέοι. Ο άνθρωπος γερνάει από το μυαλό, εγώ είμαι αυτής της σχολής».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, ανέφερε: «Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής μικρή σε βαθμό κακουργήματος. Άρχισα να το δουλεύω αυτό με τον εαυτό μου. Συνειδητοποίησα ότι πάνω στην ανασφάλειά μου πατάνε άλλοι και μου πίνουν το αίμα. Ύστερα και την από την περιπέτεια υγείας μου, εκεί μάλλον ο Θεός μου την έδωσε για να συνειδητοποιήσω τις δυνάμεις μου».

Η Πωλίνα απάντησε για το ποιο είναι το κομπλιμέντο που της κάνουν: «Δεν έχεις αλλάξει, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που με τις διάφορες επεμβάσεις πρέπει να ξανασυστηθούμε».

Σε ερώτηση για το πότε αντιλήφθηκε την επιτυχία, η τραγουδίστρια της «Άνοιξης» είπε: «Την επιτυχία δεν την αντιλήφθηκα ποτέ, και δεν την έχω αντιληφθεί, σου μιλάω ειλικρινά. Είχα το μαχαίρι στον λαιμό από τις εταιρείες μου να βγάζουμε αυτόγραφα. "Αφήστε με ρε παιδιά" τους έλεγα και βαριόμουν. Βαριόμουν. Μου ζήταγαν αυτόγραφα στον δρόμο και τους έλεγα "άσε τα αυτόγραφα, να σε πάρω μια αγκαλιά". Ποτέ δεν κατάλαβα την επιτυχία, ίσως γιατί γεννήθηκα μουσικός».

Στη συνέχεια, η Πωλίνα μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία τους από πέρσι: «Έχει μια εμμονή με το θέμα της ιατρικής. Με χώνει πέρσι να βγάλω τη χολή, είναι μέσα στο χειρουργείο, μπαστακώνεται και το βράδυ της εγχείρησης στο δωμάτιο. Ήταν κοντό το καλώδιο γιατί ήθελα να φορτίσω το κινητό, να παίξω κανά παιχνίδι στο κινητό ήταν η μόνη χαρά, και τι κάνει, πώς είναι η Μαίρη Πόπινς που βγάλει την τσάντα με τα μαγικά στο δωμάτιο των παιδιών; Τι έβγαλε; Μπαλαντέζα αγάπη μου».

Για το τραγούδι της «Σεϋχέλλες», η Πωλίνα δήλωσε: «Πολλά ζευγάρια χώρισαν στις Σεϋχέλλες. Δεν μπορείς να πας με τη σύζυγο που είστε 128 χρόνια μαζί. Εκεί πας με έναν φρέσκο έρωτα, ή με κάτι δεξιά-αριστερά. Και με βρίζαν "πού πήγαμε, δεν είχε τίποτα". Μα φυσικά και δεν είχε τίποτα εκείνη την εποχή, έχει αυτά που έχει κάθε νησί. Για να ζήσεις έναν έρωτα πας εκεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Το βίντεο από το άγριο ξύλο στο «Καμπ Νόου» ανάμεσα στους εργάτες


Βίντεο: Οπαδοί της Σέφιλντ τραγούδησαν σύνθημα για τον Μπάλντοκ σε τοπική παμπ


Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν τον φοβάµαι τον θάνατο, µεγάλωσα µέσα σε αυτόν, είδα μπροστά μου χιλιάδες πτώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr