Σοφία Παθέκα για το διαζύγιό της: Ακόμα περνάω σκοτεινές στιγμές

Σοφία Παθέκα για το διαζύγιό της: Ακόμα περνάω σκοτεινές στιγμές

Δεν έχει νόημα να κάτσεις να περιμένεις για να μη βουλιάξει το πλοίο, πρέπει να πιαστείς και να σωθείς, είπε για τον γάμο της

sofia-patheka
Η Σοφία Παθέκα χώρισε μετά από 21 χρόνια γάμου με τον Λεωνίδα Παπασταύρου κι έκανε δηλώσεις για τη νέα αρχή στη ζωή της και το διαζύγιό της.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι αναφέρθηκε στο νέο σπίτι που μετακόμισε, ενώ παρομοίασε τον γάμο της με ένα πλοίο που βουλιάζει.

«Έψαχνα πολύ καιρό να βρω κάτι κοντά στο άλλο μου σπίτι, ώστε να μην έχουν τα παιδιά θέματα μετακίνησης», είπε για το νέο της σπίτι στην Εκάλη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w69vbpqm2p)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για το διαζύγιό της, ενώ τόνισε πως όταν δει κανείς ένα πλοίο να βουλιάζει, πρέπει να κολυμπήσει για να σωθεί και όχι να μένει σε αυτό μέχρι το τέλος.

«Όταν βουλιάζει ένα πλοίο, ο καπετάνιος φεύγει τελευταίος, οι υπόλοιποι όμως βουτάνε για να μην πνιγούν. Δεν έχει νόημα να κάτσεις να περιμένεις για να μη βουλιάξει το πλοίο, πρέπει να πιαστείς και να σωθείς. Εγώ βούτηξα», ανέφερε.

Εξέφρασε ακόμα τα συναισθήματά της μετά το διαζύγιο. Όπως είπε, η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη, όμως η ψυχική υγεία είναι σημαντικότερη.

«Ακόμα περνάω σκοτεινές στιγμές. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης, η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια, αλλά και η ψυχική υγεία, η γαλήνη και ο σεβασμός είναι πράγματα που πρέπει να τους δώσεις αξία», τόνισε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό στο αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη - Επιβάτης ζήτησε να σταματήσει να ενοχλεί ο γιος της

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης