Σπύρος Παπαδόπουλος: Η πολιτική ορθότητα είναι μια τεράστια υποκρισία

Μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα εγώ θα είμαι έξαλλος, πρόσθεσε

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου. Ο δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην πολιτική ορθότητα.

Η Ρένια Λουιζίδου τόνισε πως είναι αναμενόμενο, όπως συμβαίνει με κάθε αλλαγή που έρχεται, να υπάρχει αρχικά μια περίοδος υπερβολής και ανισορροπίας. Ελπίζει όμως ότι με τον καιρό θα επέλθει ισορροπία, ώστε να αποφευχθούν ακραίες αντιδράσεις. Από την μεριά του, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποστήριξε πως η πολιτική ορθότητα είναι μια υποκρισία, ενώ ανέφερε ένα σχετικό περιστατικό που συνέβη πρόσφατα σε παρέα του. 

Δείτε το βίντεο


Συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου είπε: «Υπάρχει θέμα με το political correct, ήταν αναμενόμενο, με την έννοια πως όταν κάτι πάει να αλλάξει προς μια κατεύθυνση, θα υπάρξει μια πρώτη περίοδος ανισορροπίας, θα πάει στο άλλο άκρο… Ελπίζω και εύχομαι και πιστεύω ότι θα ισορροπήσει αυτό το πράγμα και δεν θα κινείται σε τέτοιες ακρότητες ευθιξίας πάνω στα πράγματα. Δεν με ζορίζει προσωπικά, με την έννοια ότι είχα πάντα στο πλαίσιο της ευγένειας και της διακριτικότητας απέναντι στους ανθρώπους είχα ένα όριο αυτολογοκρισίας από μόνη μου. Δεν χρειάστηκε η εποχή να μου το επιβάλλει».


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε στη συνέχεια τον λόγο και σχολίασε: «Μέχρι να ισορροπήσουν εγώ θα είμαι έξαλλος. Το θεωρώ μια τεράστια υποκρισία. Η υποκρισία αυτή τη στιγμή χτυπάει κόκκινο. Ήμουν παρών σε συζήτηση που λέει η άλλη “δεν καταλαβαίνω, συναντάς κάποιον και λέει να σου συστήσω τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα σου; Τι θα πει “σου”; Είμαι δικιά σου;”. Και λέω τώρα, ένα γιαούρτι άμα το είχα, θα στο έριχνα. Έχουν ξεφύγει. Ακούς πολλές βλακείες, δεν μπορούν να μιλήσουν άνθρωποι. Κι εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω, μακάρι να βρω ένα έργο που να προκαλεί τόσο πολύ και θα το κάνω επί τούτου. Με κάνει έξαλλο αυτή η υποκρισία, δεν το μπορώ καθόλου».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες


«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr