Στράτος Τζώρτζογλου για την κατάθλιψη: Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος, νόμιζα ότι θα πεθάνω

Μπόρεσα να εκτιμήσω τις ευλογίες που είχα στη ζωή μου, πρόσθεσε

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων θεμάτων, αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως την περίοδο της κατάθλιψης νόμιζε ότι θα πεθάνει. Ωστόσο, ήλπιζε ότι ο Θεός θα τον βοηθήσει, ενώ αποκάλυψε ότι εκείνοι που τον στήριξαν ήταν η σύζυγός του και η μητέρα της, η πρώην γυναίκα του και ο γιος τους. Παραδέχτηκε πως μέσα από αυτή την περιπέτεια μπόρεσε να εκτιμήσει τα όμορφα πράγματα στη ζωή και διευκρίνισε πως πλέον βρίσκεται στην καλύτερη φάση του.

Δείτε το βίντεο


Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε: «Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος. Κράτησε γύρω στα δύο χρόνια. Ήμουν σε μία φάση που νόμιζα ότι θα τελειώσω, ότι θα πεθάνω. Είχε μείνει μόνο ένα πολύ μικρό παραθυράκι από μακριά, ότι ίσως έρθει βοήθεια από πάνω από τον Θεό. Η μόνη αξία που μου είχε μείνει σταθερή ήταν ότι πιστεύω στον Θεό και ότι κατά κάποιον τρόπο, αν θελήσει θα μπορέσει να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν μπορώ να λάβω ούτε την ευλογία. Δηλαδή, ακόμα και ο Χριστός να κατέβαινε και να μου έλεγε ''πίστεψε, ζήσε'', δεν θα μπορούσα να το πιστέψω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω λίγο. Δεν ήθελα ούτε να δουλέψω, ούτε τίποτα. Πήρα θεραπεία, την οποία ολοκλήρωσα. Τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, πολύ καλύτερα από ό,τι ήμουν πριν. Πέρασα αυτή τη μαύρη περίοδο και μπόρεσα να εκτιμήσω τις ευλογίες που είχα στη ζωή μου».

Κλείνοντας ο ο ηθοποιός ανέφερε: «Τότε μου στάθηκε η Σοφία, η μαμά της που εκείνη την περίοδο είχε έρθει και στο σπίτι τρεις μήνες, η πρώην γυναίκα μου η Μαρία και ο γιος μου ο Αλκιβιάδης. Δεν έβγαινα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι μέσα, ούτε συνεντεύξεις έδινα, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή έγινε το κλικ και έγινα καινούριος».

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Πρόστιμο €800.000 σε γιατρό που έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε 1 μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του - Οι 10 πιο κραυγαλέες περιπτώσεις

Αόρατα χτυπήματα στην καρδιά του Ιράν - Πώς το Ισραήλ καταστρέφει τα σχέδια της Τεχεράνης για στήριξη στη Χεζμπολάχ

Βίντεο: Εξοργισμένη γυναίκα στις ΗΠΑ έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr