Αιμίλιος Χειλάκης σε ρεπόρτερ για το αν τα media «κανιβαλίζουν» πρόσωπα και καταστάσεις: Αυτό είναι το εργαλείο της δουλειάς σας

Αιμίλιος Χειλάκης σε ρεπόρτερ για το αν τα media «κανιβαλίζουν» πρόσωπα και καταστάσεις: Αυτό είναι το εργαλείο της δουλειάς σας

Εμένα με έχουν κανιβαλίσει όσο χρειάστηκε, πρόσθεσε

Aimilios_Heilakis__1_
Οι τηλεοπτικές κάμερες συναντησαν τον Αιμίλιο Χειλάκη κατά τη διάρκεια εξόδου του στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε ερώτηση για το αν τα media μπορούν να «κανιβαλίσουν» πρόσωπα και καταστάσεις απάντησε καταφατικά τονίζοντας ότι τον ίδιο τον κανιβάλισαν όσο έπρεπε.  Στις ίδιες δηλώσεις σχολίασε και τον ελληνικό κινηματογράφο αποκαλύπτοντας πως αγαπημένη του ταινία είναι «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4x42xatnxs9)

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απάντησε στη σχετική ερώτηση για τα media: «Εσείς ρωτάτε; Κοιτάξτε ποιο είναι το εργαλείο της δουλειάς σας! Το ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει. Εμένα με έχουν κανιβαλίσει τα media όσο χρειάστηκε».

Για τον ελληνικό κινηματογράφο είπε: «Βλέπω συνέχεια ελληνικό κινηματογράφο, η αγαπημένη μου ταινία είναι η “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”. Κλαίω κάθε φορά που βλέπω την τελευταία σκηνή. Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ τον αριθμό των followers μου σε κάστινγκ. Δεν ξέρω λοιπόν, οπότε δεν θα σου απαντήσω σε αυτό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια - «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Η ιστορία του ληστή με την Aston Martin που πυροβόλησε τον Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

ΗΠΑ: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης