Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρωινή ζώνη έχει γίνει αρένα, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Κατερίνα Ζαρίφη: Η πρωινή ζώνη έχει γίνει αρένα, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Φέτος ζούμε μία σεζόν που είναι σκληρή, πρόσθεσε

Katerina_Zarifi
H Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχή της από την τηλεόραση τονίζοντας πως της λείπει αλλά την ξεκουράζει παράλληλα η απουσία της έντασης. Επίσης αποκάλυψε ότι έχει κάνει συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Δείτε τη συνέντευξη

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4x4ro3yqcsx)

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Έχει μία αδρεναλίνη η τηλεόραση. Φέτος ζούμε μία σεζόν που είναι σκληρή. Έχει πολύ ανταγωνισμό και έχει γίνει αρένα στην πρωινή ζώνη».

Αναφερόμενη στην πρώτη της εμπειρία στην τηλεόραση τόνισε πως αυτή ήταν ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Αληθινές Ιστορίες»: «Κάνω 23 χρόνια τηλεόραση. Η πρώτη επαφή ήταν με τον Δημήτρη Μάρκο ως ρεπόρτερ στις ''Αληθινές Ιστορίες''. Θυμάμαι ήμουν ρεπόρτερ τότε. Έχω κάνει δελτίο ειδήσεων, πολεμική ανταπόκριση, υπουργεία. Πιστεύω ότι στο κομμάτι της ενημέρωσης μπορούν να κυκλοφορούν και πιο ψυχαγωγικοί άνθρωποι».

Σχετικά με τις πρωινές εκπομπές σχολίασε: «Θεωρώ ότι αν αρχίσουμε να λέμε πολύ σοβαρά πράγματα με πολύ σοβαρό ύφος δεν θα περάσουν στον κόσμο. Τα πρωινά πλέον αγγίζουν θέματα που δεν θα υπήρχαν καν στην σκαλέτα. Ο κόσμος έχει σκληρύνει, αλλά με το να σερβίρουμε με έναν τρόπο πολύ σκληρό, δεν φτάνουμε το μήνυμα».

Στη συνέχεια εξήγησε τι έχει σημασία για εκείνη σε μία συνεργασία: «Για μένα μετράει το κλίμα, η ομάδα και η καλή συνεργασία. Εκτιμώ τους ανθρώπους που μπορούν να βολευτούν στην εξωτερική τους εμφάνιση και επιμένουν με το χιούμορ τους. Η αρχισυνταξία για μένα είναι το παν σε μία εκπομπή. Αν είναι σωστά δομημένη μία εκπομπή, θα ''πάει''».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι είναι τηλεορασάκιας και ότι της αρέσει πολύ να παρακολουθεί ενημέρωση:«Είμαι τηλεορασάκιας άρρωστος. Κάνω ζάπινγκ σε όλα τα πρωινά. Δεν μπορώ να ξεβολεύομαι, αν νιώθω σφίξιμο, θα ζαπάρω. Βλέπω full ειδήσεις, μου αρέσει πολύ η ενημέρωση. Είμαι άνθρωπος που θα ξυπνήσω και θα δω τα νούμερα. Θέλω να περάσω στο πίσω της τηλεόρασης, στο στήσιμό της. Και πίσω από την τηλεόραση βγαίνει το ταπεραμέντο».

Κλείνοντας η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως έχει κάνει συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακές εικόνες: Ο κομήτης «Άτλας» πέρασε χθες το βράδυ πάνω από την Αττική

Βίντεο: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ

Γεωργιάδης: Πρόστιμο €800.000 σε γιατρό γιατί έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε έναν μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης