Στέλιος Διονυσίου: Το ακούω πρώτη φορά, λέει ο αδερφός του για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στο Μαρούσι

Δεν αντιμετωπίζει κάποια θέματα, πρόσθεσε 

Ο Διαμαντής Διονυσίου μίλησε για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του αδερφού του, Στέλιου στο Μαρούσι.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, εξέφρασε την έκπληξή του όταν έμαθε από τη δημοσιογράφο για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του αδερφού του, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα. Στη συνέχεια, μοιράστηκε αναμνήσεις από τον πατέρα του, λέγοντας ότι, παρόλο που ήταν μικρός, θυμάται τη μητέρα του να κρατά το σπίτι και να τον μεγαλώνει μαζί με τα αδέρφια του μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Δείτε το βίντεο

Για το σπίτι του αδερφού του δήλωσε αρχικά: «Το ακούω πρώτη φορά. Δεν αντιμετωπίζει κάποια θέματα. Μάλλον, κατά πάσα πιθανότητα. Σίγουρα δεν ξέρω τίποτα, δεν γίνεται, πρώτη φορά το ακούω».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου. «Εγώ ήμουν πολύ μικρός. Όταν ήμουν πιο μεγάλος, βεβαίως και μου έλειψε. Θυμάμαι ότι όταν γυρνούσε από τη δουλειά, κάναμε ησυχία για να κοιμηθεί. Εγώ με τον Στέλιο που ήμασταν πιο μικροί, του πηγαίναμε τον καφέ και την πορτοκαλάδα. Πιο μεγάλος το συνειδητοποίησα. Στην κηδεία ήταν πολύ δύσκολα. Η μητέρα κράτησε το σπίτι και μας μεγάλωσε», είπε κλείνοντας.

Είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού, είπε ο Στέλιος Διονυσίου

Πριν λίγες ώρες, ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε για τον πλειστηριασμό της πολυτελούς κατοικίας του στο Μαρούσι.

Ο τραγουδιστής βγήκε στον αέρα του «Πρωινού» το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, όπου ανέφερε ότι είχε αγοράσει το σπίτι μέσω δανείου και το γεγονός ότι αμέλησε τη διαδικασία αποπληρωμής είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσει το σπίτι του με πλειστηριασμό. Μάλιστα, σημείωσε ότι είναι θέμα ημερών να γίνει ανακοπή της διαδικασίας.

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικά, ανέφερε: «Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια, που ήταν άλλες οι εποχές – προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο για να πάρω ένα σπίτι, το πήρα με δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο, έπειτα από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν».

Και συνέχισε: «Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την "πάτησαν" σαν κι εμένα γιατί εντάξει, σήμερα είναι μια άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα. Έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και απ’ τη μια μεριά και απ’ την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί. Έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού».

«Και εγώ το αμέλησα λίγο και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν, επομένως λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και φτάσαμε εδώ, αλλά εντάξει είναι τυπική η διαδικασία. Σε αυτό το σπίτι έμενα παλιά και τώρα το έχω νοικιάσει», είπε στο τέλος ο Στέλιος Διονυσίου.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια - «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Η ιστορία του ληστή με την Aston Martin που πυροβόλησε τον Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

ΗΠΑ: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr