Μάρω Κοντού: Έχω τρομερή δυσκολία στην επικοινωνία με τον κόσμο, δεν έχω πάντα κέφι να απαντήσω

Μάρω Κοντού: Έχω τρομερή δυσκολία στην επικοινωνία με τον κόσμο, δεν έχω πάντα κέφι να απαντήσω

Απαντώ αρκετές φορές, αλλά υπάρχουν και στιγμές που είναι εντελώς ακατάλληλες για μια τέτοια επαφή, πρόσθεσε η ηθοποιός

maro-kontou_2
Η Μάρω Κοντού μίλησε για το #metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της τέχνης.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Grace, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo στον χώρο του θεάτρου, τονίζοντας τη σημασία του ανοίγματος των συζητήσεων γύρω από κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ωστόσο, τόνισε ότι πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές ή οι γενικεύσεις. Η ίδια ανέφερε ότι δεν έχει βιώσει κακοποίηση στην καριέρα της και πως αισθάνεται τυχερή γι' αυτό. Αντιθέτως, αντιμετωπίζει δυσκολία στην επικοινωνία με το κοινό εκτός θεάτρου, τονίζοντας πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι η απρόσμενη προσέγγιση σε ακατάλληλες στιγμές.

Αρχικά, η Μάρω Κοντού δήλωσε: «Καλώς άνοιξε το κεφάλαιο με το κίνημα #metoo στο θέατρο. Μη φτάνουμε όμως, σε υπερβολές και γενικεύσεις. Αυτό το κίνημα δεν απασχολεί μόνο το θέατρο, αλλά όλα τα επαγγέλματα. Λυπήθηκα όταν μάθαμε ότι συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, όμως το ότι άνοιξε αυτό το κεφάλαιο, το ότι μίλησαν οι ηθοποιοί, το ότι άνοιξαν στόματα, είναι καλό για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Κλείσιμο
Όσο για το αν η ίδια έχει αντιμετωπίσει ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά, ανέφερε: «Όχι, ήμουν από τις τυχερές. Ούτε συνάδελφοί μου μου έχουν εκμυστηρευτεί κάτι, μόνο ως γεγονότα τα άκουγα. Πέρασα πολύ ωραία στη δουλειά μου και ακόμα περνάω».

Τέλος, μίλησε για τη δυσκολία της να επικοινωνεί με τον κόσμο. «Το μειονέκτημά μου δεν είναι μέσα στο θέατρο, αλλά όταν βγω από αυτό. Έχω τρομερή δυσκολία στην επικοινωνία με τον κόσμο. Μου είναι απίστευτα ενοχλητικό να με ρωτούν για μένα ή για τους συναδέλφους μου στις πιο ακατάλληλες στιγμές, όπως σε ένα εστιατόριο ή στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχω πάντα υπομονή να το διαχειριστώ, έχω κουραστεί τόσα χρόνια. Δεν έχω κέφι να απαντήσω. Απαντώ αρκετές φορές, αλλά υπάρχουν και στιγμές που είναι εντελώς ακατάλληλες για μια τέτοια επαφή», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά σε όσους τον κατηγορούν για φράξια - «Είναι σε πανικό, είχα και πέρσι τέτοια ιστοσελίδα»

Η ιστορία του ληστή με την Aston Martin που πυροβόλησε τον Καλλίτση και συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη

ΗΠΑ: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του Ισραήλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης