Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Λόγω των χημειοθεραπειών μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί αλλά έγινε

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Λόγω των χημειοθεραπειών μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί αλλά έγινε

Θεωρώ πως είναι θέλημα Θεού, αναφέρει

evridiki-papadopoulou
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για την εγκυμοσύνη της, η οποία αποτέλεσε έκπληξη, καθώς της είχαν πει ότι λόγω χημειοθεραπειών δεν θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί.

Όπως είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno», θεωρεί ότι η εγκυμοσύνη της είναι θέλημα Θεού και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για το πώς το ανακάλυψε. Επίσης, αποκάλυψε ότι το παιδί θα ονομαστεί Δημήτρης, όπως ο πατέρας της, και ότι βρίσκεται λίγο πριν τη γέννα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί έναν χρόνο, αλλά δεν έχουν παντρευτεί ακόμα. Περιέγραψε τον χαρακτήρα του και τόνισε τη βαθιά πίστη της στον Θεό, καθώς και την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της, αποφεύγοντας να μιλήσει πολύ για τη μητέρα της λόγω προβλημάτων στον προηγούμενο γάμο της.

Δείτε το τρέιλερ
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xx9vjj1z5t)
Κλείσιμο

«Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί, μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί, αλλά τελικά έγινε. Θεωρώ πως είναι θέλημα Θεού. Το κεφάλαιο παιδί το είχα "παγώσει". Έλεγα "εντάξει έχω σώσει τη ζωή μου, αλλά δεν είμαστε όλοι για να γεννήσουμε". Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε κι δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες. Εμάς έτυχε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχα καθυστέρηση και ξεκίνησε να μην μου κάνουν αίσθηση κάποια φαγητά. Είχα ζαλάδες και εκεί έκανα την εξέταση στον γιατρό. Όταν το έμαθα, άρχισα να τσιρίζω. Δεν το πίστευα. Το καλοκαίρι επειδή κλείστηκα μέσα, είχα συνέχεια αγωνίες. Θα τον πούμε Δημήτρη, όπως τον μπαμπά μου. Τώρα θα μπω στον μήνα μου».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε επίσης, πως με τον σύντροφό της δεν έχουν παντρευτεί ακόμα και είναι μαζί εδώ κι έναν χρόνο.

«Σημασία έχει η ουσιαστικότατα της σχέσης. Είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Είναι δουλευταράς, είναι πανέξυπνος και έχει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν. Μας σύστησε ένας φίλος. Του είχε πει πως του άρεσα και έτσι μας γνώρισε. Τον είχα δει και εγώ πιο πριν, και όταν τον είχα δει είχα πει "my god"», ανέφερε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο σύντροφός μου είναι 50 και εγώ 39. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Πιστεύω πάρα πολύ στον θεό. Πριν αρρωστήσω έκλαιγα συνέχεια και το έμαθα μετά από μήνες. Με βοήθησε πολύ το είναι θέλημα θεού’. Έχω μεγαλώσει περισσότερο με τον μπαμπά μου και γι΄ αυτό δεν μιλάω πολύ για τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε περάσει καλά στον προηγούμενο γάμο και υπήρχε θέμα. Ο μπαμπάς μου μας μίλαγε πάντα καλά για τη μαμά».


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο πρώην τραγουδιστής των One Direction Λίαμ Πέιν - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Έσβηνε τσιγάρα πάνω της, βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του - Κάθειρξη 17 ετών σε 50χρονο στο Ηράκλειο

Έκτροπα στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας - Kasselistas προπηλάκισαν μέλη της πλειοψηφίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης