Ταμίλα Κουλίεβα για την απόφαση να γεννήσει μέσα στο νερό: Τότε ήταν πρωτοποριακό και τώρα ο κόσμος έχει δεχτεί αυτή τη μέθοδο

Ταμίλα Κουλίεβα για την απόφαση να γεννήσει μέσα στο νερό: Τότε ήταν πρωτοποριακό και τώρα ο κόσμος έχει δεχτεί αυτή τη μέθοδο

Δεν είχαμε καμία ιδιαίτερη στήριξη από τον περίγυρο, πρόσθεσε

tamila_koulieva
Η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανάμεσα στα θέματα που κλήθηκε να σχολάσει ήταν η απόφασή της να γεννήσει τον γιο της μέσα στο νερό πριν 33 χρόνια.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι η απόφασή της αυτή ήταν πρωτοποριακή για την εποχή εκείνη και ότι δεν τη στήριξε ο περίγυρός της. Επίσης, τόνισε ότι πλέον ο κόσμος φαίνεται να έχει δεχτεί αυτή τη μέθοδο.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xypxf99z4h)

Κλείσιμο
Αρχικά είπε: «Τότε ήταν πρωτοποριακό και τώρα νομίζω ότι ο κόσμος έχει δεχτεί αυτή τη μέθοδο και το πόσο καλό κάνει σε έναν άνθρωπο όταν γεννιέται και βγαίνει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν είχαμε καμία ιδιαίτερη στήριξη από τον περίγυρο. Είχα γεννήσει τον γιο μου στη Μόσχα στο σπίτι. Είναι μια διαφορετική αντίληψη γιατί αυτό που μας είπανε οι γιατροί -είχαμε κάνει προετοιμασία δεν πήγαμε να το κάνουμε μόνοι μας- ότι η ερωτική πράξη ολοκληρώνεται με τη γέννηση του παιδιού. Δεν είναι αρρώστια, όταν έγινε η σύλληψη ήταν δύο άτομα κι ότι πρέπει να είστε οι δυο σας όταν γεννηθεί».

Στη συνέχεια, η Ταμίλα Κουλίεβα πρόσθεσε: «Πρέπει να συμβεί αυτό και να είσαι με τον άνθρωπό σου. Να δημιουργήσεις μία κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βγει το παιδί από αυτή τη διαδικασία και το τούνελ. Οι πόνοι ήταν λιγότεροι. Κάνει πολύ καλό που βγαίνει το παιδί στο νερό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης