Κατερίνα Κακοσαίου για τη stalker του Γιάννη Πλούταρχου: Αυτή η υπόθεση έχει τελειώσει δύο χρόνια τώρα

Απλά επειδή τα δικαστήρια αργούν στην Ελλάδα, το έμαθε τώρα ο κόσμος, πρόσθεσε

Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε για την υπόθεση με την stalker του πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχου.

Η νεαρή τραγουδίστρια μαζί με τον αδερφό της, Γιώργο Κακοσαίο παρευρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τον πατέρα τους επί σκηνής.

Μετά την παράσταση, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση της stalker. Ο Γιάννης Πλούταρχος απέφυγε να σχολιάσει, ευχαριστώντας μόνο για την κάλυψη της εκδήλωσης. Η Κατερίνα Κακοσαίου ανέφερε ότι η υπόθεση έχει λήξει εδώ και δύο χρόνια, ενώ ο Γιώργος Κακοσαίος δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Δείτε το βίντεο

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ο Γιάννης Πλούταρχος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε και καλύψατε αυτόν τον μεγάλο δημιουργό, που ήρθατε να πούμε πέντε λόγια για τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Τίποτα άλλο».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Κακοσαίου ανέφερε με τη σειρά της: «Αυτή η υπόθεση έχει τελειώσει δύο χρόνια τώρα. Απλά επειδή τα δικαστήρια αργούν στην Ελλάδα, το έμαθε τώρα ο κόσμος. Οπότε για εμάς, είναι κάτι που έχει λήξει δύο χρόνια τώρα».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κινήθηκε νομικά εις βάρος 47χρονης θαυμάστριάς του για διατάραξη οικιακής ειρήνης, stalking και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@Star», στο κατηγορητήριο αναφέρονται συνολικά 8 επισκέψεις έξω από το σπίτι του τραγουδιστή από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2022.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο πρώην τραγουδιστής των One Direction Λίαμ Πέιν - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Έσβηνε τσιγάρα πάνω της, βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του - Κάθειρξη 17 ετών σε 50χρονο στο Ηράκλειο

Έκτροπα στον ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας - Kasselistas προπηλάκισαν μέλη της πλειοψηφίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr