Λάμπρος Φισφής: Αν κάποιος μου πει πως παρεξηγήθηκε από τα stand-up μου θα του ζητήσω συγγνώμη

Είναι από αυτά τα πράγματα που είναι κάπως αναπόφευκτο να γίνουν, πρόσθεσε

Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε για τη νέα σειρά «Έχω Παιδιά», στην οποία πρωταγωνιστεί και γράφει το σενάριο, την έμπνευση πίσω από αυτήν, το stand-up comedy και τις περιπτώσεις που μπορεί να είχε προσβάλει κάποιον.

Ο γνωστός κωμικός μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

«Εγώ δεν είμαι ηθοποιός, έγραψα κάτι που να μπορώ να παίξω με κάτι που θα είναι οκ, κάτι που θα έχει αρκετά στοιχεία δικά μου», είπε αρχικά για τη σειρά.

Για το αν είναι δύσκολο να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στη σύγχρονη εποχή, ο Λάμπρος Φισφής απάντησε: «Εννοείται πως υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες. Δεν ζούμε στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αν πας πίσω 10,20,30,40 χρόνια θα δεις ότι μάλλον είμαστε καλύτερα τώρα. Θεωρώ ότι θα ταυτιστούν πιο πολύ όσοι έχουν παιδιά, γιατί παρουσιάζουμε τον κόσμο τους ουσιαστικά. Η σειρά έχει ένα θετικό πρόσημο για όσους σκέφτονται να κάνουν παιδιά, για το ποιος είναι αυτός ο κόσμος, παρά τις όλες δυσκολίες του, ότι είναι ένας ωραίος κόσμος αυτός».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, αποκάλυψε: «Πολλά από όσα μου έχουν πει τα παιδιά μου τα έβαλα και στη σειρά, όπως το να φυτέψουμε σοκολάτες για να βγει μια σοκολατιά. Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πάρα πολύ μεγάλο, θέλει 10 ώρες γύρισμα, 10 ώρες γράψιμο και μοντάζ. Αυτή την περίοδο η σειρά είναι όλη μου η ζωή».

Για το stand-up comedy που συνεχίζει να κάνει, σχολίασε: «Κάνω stand-up τις Κυριακές στο "Θέατρο Τζένη Καρέζη". Τα πρώτα χρόνια που έκανα stand-up comedy στόχευα σε πολλά γέλια και έπαιρνα ένα. Είναι πολύ μέρος της δουλειάς μας αυτό. Τα παρατούσα κάθε βράδυ και ξανάρχιζα το επόμενο πρωί».

Σε ερώτηση για το αν έχει προσβάλει ή θίξει ποτέ κάποιον λόγω της κωμωδίας του, ο Λάμπρος Φισφής απάντησε: «Είμαι σίγουρος πως κάποιος θα έχει παρεξηγηθεί από το stand-up μου. Είναι από αυτά τα πράγματα που είναι κάπως αναπόφευκτο να γίνει. Όπως το να μην γελάσει το κοινό σίγουρα θα γίνει και αυτό δυστυχώς θα γίνει, μπορεί κάτι που να πεις να στεναχωρήσει κάποιον, να το πάρει στραβά, να μην καταλάβει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο το έλεγες. Αν κάποιος μου το πει, με προσεγγίσει και μου το πει, προφανώς θα το συζητήσω, θα προσπαθήσω να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο το είπα και σε περίπτωση που όντως θα έχω στενοχωρήσει κάποιον, θα ζητήσω συγγνώμη».

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr