Ρένος Χαραλαμπίδης: Όταν σήκωνα τον πατέρα μου από το καροτσάκι, ένιωθα ότι τώρα είμαι άντρας

Η πιο ενδιαφέρουσα και ένδοξη εποχή της ζωής μου ήταν όταν γηροκόμησα τους γονείς μου, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την περίοδο που γηροκόμησε τους γονείς του και την ικανοποίηση που έπαιρνε φροντίζοντας τον πατέρα του λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ο κόσμος μέσα μας» στο Attica TV, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου. Ένα μικρό απόσπασμα μεταδόθηκε στο «Happy Day» το πρωί της ίδιας ημέρας.

Δείτε το βίντεο

Ειδικότερα, περιέγραψε: «Και οι δύο γονείς μου πέθαναν από γεράματα. Όταν ήρθε ο γιατρός και λέω στον πατέρα μου τι συμβαίνει, μού λέει τίποτα είναι καλά, λέω "τι εννοείς;", "έχει κλείσει ο κύκλος μου, έκλεισε ο κύκλος της ζωής", μου είπε. Η πιο ενδιαφέρουσα και ένδοξη εποχή της ζωής μου ήταν όταν γηροκόμησα τους γονείς μου. Ένιωσα την ηδονή ότι κάνω το χρέος μου, όπως το έκαναν μέσα στους αιώνες όλοι οι πρόγονοί μου, ένιωσα την ηδονή ότι είμαι ένας άξιος γιος και ένας πραγματικός άντρας. Όταν σήκωνα αγκαλιά τον πατέρα μου από το καροτσάκι για να τον πάω στο κρεβάτι, ένιωθα ότι τώρα είμαι άντρας».

Και συνέχισε: «Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί είναι να με πλένει ο πατέρας μου. Ήμουν πάνω σε ένα τραπέζι, με είχε πλύνει και μου έβαζε pampers. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, τον έκανα εγώ μπάνιο. Έτσι ήταν η πρώτη μου εικόνα να με πλένει, τώρα τον έπλενα εγώ. Σε πληροφορώ, ότι τον έκανα μπάνιο μέσα στα γέλια και στα χαχανητά. Γελάγαμε και γουστάραμε. Μου έλεγε "ποιος εγώ το θηρίο;", που το παρατσούκλι του στο εργοστάσιο ήταν “η αρκούδα”, γιατί έπιανε τα σίδερα και τα έσπαγε. Και γέλαγε μόνος του επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθιος. Όλα αυτά και με την τρομερή αγωνία του θανάτου...».

Ειδήσεις σήμερα:

Την άρση ασυλίας Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Γεωργιάδης: Τι άλλο να κάνω για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου (βίντεο)

Παραιτήθηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι Σερρών που πιάστηκαν στα χέρια για τη διαχείριση των μηχανημάτων έργων, δείτε βίντεο

Πέθανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr