Κώστας Αρζόγλου: Με κάλεσαν για μια σειρά και η παραγωγός με ρώτησε πόσους followers έχω

Παίρνεις τον Αρζόγλου τηλέφωνο, επειδή έχει πέραση στους followers; πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Κώστας Αρζόγλου αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε συζητήσεις για τηλεοπτική επιστροφή, αλλά ξαφνιάστηκε όταν του ζητήθηκε να αναφέρει πόσους followers έχει στα social media, δείχνοντας την αλλαγή στα κριτήρια επιλογής ηθοποιών.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στα όρια της σάτιρας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν, πέρα από αισθητικά όρια. Επίσης, αναφέρθηκε επιγραμματικά στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, χωρίς να θέλει να επεκταθεί στο θέμα.


«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, μου έχουν προτείνει. Αφού μίλησα πάρα πολύ και μου εξήγησε ο σκηνοθέτης τι θα κάνω μετά, η παραγωγός με ρώτησε "από followers πώς πάμε;". Παίρνεις τον Αρζόγλου τηλέφωνο, επειδή έχει πέραση στους followers;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Άλλαξα κουβέντα και δεν τηλεφωνηθήκαμε ποτέ».

Αναφορικά με τη σάτιρα και τα όριά της, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν υπάρχουν όρια, υπάρχουν αισθητικά όρια. Πρέπει να είσαι αστείος, χωρίς να γίνεσαι γελοίος».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. «Τον Σεφερλή τον είχα σκηνοθετήσει, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος ανοχής από Μητσοτάκη για τα περί εθνικών υποχωρήσεων - Πρώτη προτεραιότητα οι απελάσεις παράνομων μεταναστών

«Απίστευτο πρώτο επεισόδιο» γράφουν για την επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη με το Reunion

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που τεράστιο κύμα «καταπίνει» 20χρονο τουρίστα στην Ινδονησία που πόζαρε για φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr