Νίκος Βερλέκης: Πολύς κόσμος δεν φλερτάρει και δεν αγγίζει, γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας

Το ΜeΤoo δεν άλλαξε το θέατρο, σημείωσε ο ηθοποιός

Ο Νίκος Βερλέκης αναφέρθηκε στο κίνημα ΜeΤoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αμοιβή του από τη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και σχολίασε ότι πολλοί φοβούνται πλέον να φλερτάρουν λόγω του κινδύνου καταγγελίας, ενώ υποστήριξε πως στο παρελθόν υπήρχαν χειρότερες καταστάσεις στον χώρο του θεάτρου.

Για τον Φιλιππίδη, εξέφρασε την άποψη ότι μετά την αποφυλάκισή του, θα πρέπει να επανενταχθεί στην κοινωνία και να εργαστεί ξανά. Αναφορικά με τη συμμετοχή του στον «Σασμό», αποκάλυψε ότι ήταν δική του πρωτοβουλία και τόνισε πως η αμοιβή του ήταν συνηθισμένη, όχι υπέρογκη.

Δείτε το βίντεο


Αρχικά, είπε: «Πολύς κόσμος φοβάται να φλερτάρει, φοβάται να αγγίξει, γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας. Το #metoo δεν άλλαξε το θέατρο. Στο παρελθόν έχω ζήσει χειρότερα πράγματα που δεν έβγαιναν στη φόρα. Όταν λέμε πολύ χειρότερα, εννοούμε πολύ χειρότερα. Υπάρχει βέβαια και η απόκρουση, αν δεν σου αρέσει κάτι, μπορείς να το αποκρούσεις».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ο Φιλιππίδης, αλλά και όλοι όσοι έχουν καταγγελθεί και δικαστεί, όταν βγαίνουν από τη φυλακή, ζητάμε να επανενταχθούν στην κοινωνία. Άρα γιατί να μην επανενταχθεί και ο Φιλιππίδης, αν και εφόσον είναι αληθινά αυτά που έχουν πει; Δεν πρέπει κι αυτός να επανενταχθεί και να αρχίσει πάλι να δουλεύει;».

Ο Νίκος Βερλέκης αναφέρθηκε, επίσης, στη συμμετοχή του στον Σασμό: «Ήταν δική μου επιθυμία να μπω στον Σασμό. Με πήραν τηλέφωνο και πήγα και έκανα αυτό τον ρόλο. Έχω διάφορες συζητήσεις, θα δω τι θα κάτσει. Δεν ξέρω πολλούς ηθοποιούς που να έχουν κάνει πολυκατοικίες από το επάγγελμα. Είναι ελάχιστοί αυτοί που έχουν βγάλει αρκετά χρήματα».

Τέλος, σε ερώτηση για την αμοιβή του στη δραματική σειρά του Alpha, ο ηθοποιός έβαλε τα γέλια και είπε: «Δεν ήταν καθόλου υπέρογκο το ποσό. Ήταν ένα συνηθισμένο ποσό που δίνουν στους ηθοποιούς που έχουν για guest star».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ευελπίδων η Όλγα Κεφαλογιάννη για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα - «Είμαι εδώ για τα παιδιά μου»

Μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο στο Gazi Live, πάρτι στα social media

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr