Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: Πάθαμε μεγάλη οικονομική καταστροφή μετά από μια μεγαλεπήβολη θεατρική ιδέα του

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: Πάθαμε μεγάλη οικονομική καταστροφή μετά από μια μεγαλεπήβολη θεατρική ιδέα του

Τώρα είναι πιο συγκεκριμένος, πρόσθεσε

matika_iordanidis
Η Θάλεια Ματίκα και ο σύζυγός της Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της 18ης Οκτωβρίου. Οι δυο ηθοποιοί αναφέρθηκαν σε μία μεγάλη οικονομική καταστροφή που είχαν εξαιτίας μίας θεατρικής αποτυχίας, για τα παιδιά τους, ενώ ο Τάσος Ιορδανίσης μίλησε και για την πρόσφατη εμπειρία του από την παρουσίαση.

Η ηθοποιός σχολίασε πως ένα μεγαλεπήβολο θεατρικό σχέδιο του συζύγου της τους ζημίωσε οικονομικά, ενώ τόνισε πως ο χώρος του θεάτρου είναι πιο ανταγωνισιτκός από εκείνον της τηλεόρασης. Με τη σειρά του ο Τάσος Ιορανίδης αποκάλυψε πως απολαμβάνει τη συμμετοχή του στην παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» τονίζοντας ωστόσο ότι τα πολιτικά θέματα τον φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4yu4voxnnyx)

Κλείσιμο
Αρχικά, η Θάλεια Ματίκα είπε: «Έχουμε κάνει πολλούς επαναπροσδιορισμούς, μετά τον κορονοϊό. Πάθαμε μια μεγάλη οικονομική καταστροφή μετά από μια μεγαλεπήβολη θεατρική ιδέα του Τάσου. Επειδή είχε αυτή την ορμή να τα κάνει όλα και γρήγορα και αυτή την τόλμη που τη θαυμάζω απεριόριστα, κάποιες φορές αυτό σε φέρνει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και να μην έχεις υπολογίσει τι μπορεί να συμβεί. Τώρα είναι πιο συγκεκριμένος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν γνώρισα τον Τάσο δεν ασχολούταν με την τηλεόραση ήταν μόνο στο θέατρο. Αυτό που συμβαίνει τώρα ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Την δουλειά σου πρέπει να τα παίρνεις στα σοβαρά. Ο κόσμος του θεάτρου είναι πιο ανταγωνιστικός. Υπάρχει και το ''βαθύ ψώνιο'' του καλλιτέχνη».

Επιπλέον, μιλώντας για τη σχέση των παιδιών με τους γονείς τους σχολίασε: «Όταν συνειδητοποιείς πόσο ανάγκη έχουν τα παιδιά τους γονείς και τι σημαίνουν οι γονείς για τα παιδιά και πώς επηρεάζουν σε όλα τα επίπεδα, γιατί εμείς επιλέξαμε να τα φέρουμε στον κόσμο, εκεί γειώνονται όλα τα υπόλοιπα».

Ο Τάσος Ιορδανίσης είπε για την εμπειρία της παρουσίασης: «Μου αρέσει πολύ η παρουσίαση γιατί είναι σε συγκεκριμένες συνθήκες, τις οποίες διαμορφώνουν οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες. Είναι υπέροχοι. Όταν μιλάμε για τα πολιτικά πάντα αισθάνομαι ''κάπως'', χαίρομαι που έχω την Ζωή Κρονάκη δίπλα μου που είναι δημοσιογράφος και τα κατέχει αυτά τα θέματα, όπως και η δημοσιογραφική ομάδα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ευελπίδων η Όλγα Κεφαλογιάννη για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάτσα - «Είμαι εδώ για τα παιδιά μου»

Μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο στο Gazi Live, πάρτι στα social media

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης