Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η συνάντηση με την Πέγκυ Ζήνα - Τη γνώρισα κοριτσάκι, λέει η ηθοποιός

Η συγκίνηση μου για τέτοιες τραγουδίστριες δεν μπορεί να κρυφτεί, αναφέρει

H Ζωζώ Σαπουντζάκη συναντήθηκε με την Πέγκυ Ζήνα στα παρασκήνια της συναυλίας που έγινε στο θέατρο Παλλάς για τον Μίμη Πλέσσα.

Ο συνθέτης έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Για να τιμήσουν τη μνήμη του, οι καλλιτέχνες ετοίμασαν ένα αφιέρωμα στη ζωή και τις επιτυχίες του.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Πέγκυ Ζήνα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο θέατρο Παλλάς για τον Μίμη Πλέσσα, με την ηθοποιό να κάνει και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία σειρά από φωτογραφίες από τη συνάντησή της με την Πέγκυ Ζήνα.

Ανάμεσα σε αυτές ανάρτησε κι ένα βίντεο, όπου φαίνεται να μιλάει στην τραγουδίστρια, ευχαριστώντας την που βρίσκεται εκεί. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είσαι εδώ απόψε. Ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι πολύ πραγματικά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά να έχουν καρδιά μέσα τους κι εσύ το βγάζεις», είπε στην Πέγκυ Ζήνα, με εκείνη να της λέει: «Είμαι εδώ για σένα και τον τεράστιο Μίμη μας. Ευχαριστώ βασίλισσά μου».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγραψε: «Πόσο χαρούμενη νιώθω αποψε που ξαναβρέθηκα με την αγαπημένη μου Πέγκυ Ζήνα στην ίδια σκηνή μετά από αρκετά χρόνια! Την γνώρισα κοριτσάκι και τώρα την καμαρώνω μια σπουδαία τραγουδίστρια! Η συγκίνηση μου για τέτοιες τραγουδίστριες δεν μπορεί να κρυφτεί! Συνεχίζουμε το τιμητικό αφιέρωμα στον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα εδώ στο θέατρο Παλλάς».

Δείτε τη δημοσίευση




Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κηφισιά – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος

Εξαντλήθηκε το παγκόσμιο στοκ των εμβολίων κατά της χολέρας που λαμβάνονται από το στόμα

Στην Αργεντινή ο πατέρας του Λιάμ Πέιν για να παραλάβει τη σορό του σταρ των One Direction
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr