Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: Είχε στεγανά, στερεότυπα, πουριτανισμό και πολλά από αυτά του τα «έσπασα»

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: Είχε στεγανά, στερεότυπα, πουριτανισμό και πολλά από αυτά του τα «έσπασα»

Εκείνος με έπεισε πόσο σπουδαία είναι η δημιουργία οικογένειας, εγώ φοβόμουν, πρόσθεσε η ηθοποιός

MARTIKA-IORDANIDIS
Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για τη σχέση τους και πώς αυτή έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, το ζευγάρι αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει δει να γίνονται στον δεσμό του, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά.

Όπως ανέφεραν, έχουν αλλάξει και οι δύο, ενώ σε πολλά στοιχεία του χαρακτήρα τους, έχουν επηρεαστεί ο ένας από τον άλλο.

«Έχουμε εξελιχθεί και οι δύο. Λόγω της εμμονής μου με τον προγραμματισμό, πάντα είχα μια έμφυτη και συνεχή μουρμούρα για τα μικρά πράγματα που δεν πήγαιναν καλά, τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Ο Τάσος μου έμαθε ότι πρέπει να κρατάω την ψυχραιμία μου και να εστιάζω περισσότερο στα σημαντικά της ζωής. Επίσης, με έπεισε πόσο σπουδαία είναι η δημιουργία οικογένειας. Εγώ φοβόμουν. Στο επαγγελματικό κομμάτι, δεν έχω την τόλμη του Τάσου. Εκείνος μου έμαθε τι σημαίνει να έχεις την ευθύνη μιας δουλειάς και να αποφασίζεις ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρόσθεσε: «Ενώ ήμουν πολύ υπομονετικός στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, στη δουλειά λειτουργούσα παρορμητικά. Πλέον, είμαι πολύ πιο πειθαρχημένος».

Όπως ανέφερε παρακάτω η Θάλεια Ματίκα, έπαιξε σημαντικό ρόλο και στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Τάσος Ιορδανίδης. «Θεωρώ ότι του άνοιξα τους ορίζοντες. Ο Τάσος είχε στεγανά, στερεότυπα, πουριτανισμό και πολλά από αυτά του τα έσπασα. Είναι σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι. Τον βοήθησα να διαχειριστεί ψυχολογικά την ψωρίαση. Τώρα βέβαια είναι μια χαρά γιατί κάνει διατροφή, αλλά όταν είχε έξαρση κάπως ντρεπόταν», δήλωσε.

Κλείσιμο
Με τη σειρά του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε: «Προσπαθούσα να κρύβομαι και η Θάλεια μου έλεγε "δεν θέλω να το κρύψεις, αγκάλιασε τον εαυτό σου, αγάπησέ τον". Κι αυτό έκανα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κηφισιά – Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος

Εξαντλήθηκε το παγκόσμιο στοκ των εμβολίων κατά της χολέρας που λαμβάνονται από το στόμα

Στην Αργεντινή ο πατέρας του Λιάμ Πέιν για να παραλάβει τη σορό του σταρ των One Direction
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης