Νίνο: Αυτή την περίοδο είμαι ήρεμος και στα προσωπικά μου

Η δημιουργική μου περίοδος είναι ασταμάτητη αλλά το peak μου είναι όταν είμαι ήρεμος, πρόσθεσε

Ο Νίνο έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της 19ης Οκτωβρίου στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders» και μίλησε για το νέο του τραγούδι αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι στο τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσει το νέο του κομμάτι με τίτλο «Vanilla», ενώ αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή τόνισε πως νιώθει μία ημερία που του επιτρέπει να είναι ιδιαίτερα δημιουργικός.

Δείτε το βίντεο


Σχετικά με το νέο του βήμα ανέφερε: «Το νέο μου τραγούδι λέγεται "Vanilla" και θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παρουσιάσω κάτι χαρούμενο».

Όσον αφορά στη συνεργασία του με την Πάολα και τον Χρήστο Μενιδιάτη είπε: «Όλοι τραγουδάμε, αλλά εγώ εμφανίζομαι μόνο μία φορά. Συνήθως τα προγράμματα έχουν και ντουέτα, αλλά η δική μου συμμετοχή είναι διαφορετική».

Για την προσωπική του ζωή τόνισε: «Η δημιουργική μου περίοδος είναι ασταμάτητη, αλλά το peak μου είναι όταν είμαι ήρεμος. Αυτή την περίοδο, είμαι ήρεμος και στα προσωπικά μου».

Ο Νίνο είχε ξεκαθαρίσει τις προάλλες πως έχει χωρίσει οριστικά από τη Ζοζεφίν και είχε ζητήσει από τα μέσα ενημέρωσης να μην του θίξουν ξανά το συγκεκριμένο θέμα.


Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» είχε αναφέρει: «Θα ήθελα να μην το ξανασυζητήσουμε αυτό, το ζητάω ως χάρη». Στη συνέχεια, είχε πει για τη σχέση τους: «Έχει λήξει οριστικά. Προχωράμε, όλα καλά».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria's Secret

Μάχη κατά της φοροδιαφυγής: POS και ηλεκτρονικές συναλλαγές εκτινάσσουν τα έσοδα - Στόχος τα €2,5 δισ. το χρόνο ως το 2027


Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr