Ιορδανίδης για Ματίκα: Στα πρώτα χρόνια της σχέσης μας υπήρξα πολύ ζηλιάρης, έχω την τύχη να έχω μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα

Της έκανα απείρου κάλλους σκηνές, σχολίασε

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα μίλησαν για τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» αλλά και το θέμα της ζήλιας σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Για το αν είναι πιο δύσκολο να παίζει κάποιος στο θέατρο με τον άνθρωπό του, η Θάλεια Ματίκα απάντησε: «Αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι με τον άνθρωπο της ζωής σου. (Γελάει.) Για μας είναι πολύ ωραίο που παίζουμε μαζί, που είμαστε στο συγκεκριμένο θέατρο, γιατί πιστεύουμε σε αυτό το έργο. Υπάρχουν πολλά βιωματικά στοιχεία, όπως οι σκηνές ζηλοτυπίας ανάμεσα στο ζευγάρι».

Για το αν έχουν λύσει αυτά τα θέματα, της ζήλιας, ύστερα από τόσα χρόνια, η ηθοποιός είπε: «Τα έχουμε λύσει αυτά. (Γελάει.) Αλλά είναι αυτούσιες ιστορίες όσες περιγράφονται στο έργο».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Ιορδανίδης σχολίασε: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Στα πρώτα χρόνια της σχέσης μας υπήρξα πολύ ζηλιάρης. Έχω την τύχη να έχω μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Της έκανα απείρου κάλλους σκηνές. Δεν είναι ότι ένιωθα ανασφάλεια. Η ζήλια είναι ένστικτο και δεν μπορείς εύκολα να το χαλιναγωγήσεις».

Η Θάλεια Ματίκα δήλωσε ότι η κτητικότητα πολλές φορές των αντρών προς τις συντρόφους τους οδηγεί σε βία: «Στην Ελλάδα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την κτητικότητα των αντρών. Με το ένα πόδι πατάμε στην Ανατολή και με το άλλο στη Δύση, και η Ελλάδα δεν είναι Δύση. Αυτό οδηγεί σε ακραία μονοπάτια βίας, όπως τις πολλές γυναικοκτονίες που έχουμε δει. Πρέπει οπωσδήποτε αυτός ο κύκλος να σταματήσει. Αυτά τα πρωτόγονα ένστικτα δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Κι ένα από αυτά τα ένστικτα που λέει ο Τάσος είναι η κτητικότητα, που προκαλεί τη ζήλια, η οποία μπορεί να οδηγήσει εντέλει σε τέτοια περιστατικά. Και δεν αναφέρομαι σε εμάς φυσικά. Πρέπει όμως να αντιμετωπιστεί και είμαι σίγουρη ότι ξεκινά μέσα από την οικογένεια, όπως και πολλές άλλες παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας».

Σε ερώτηση προς τον Τάσο Ιορδανίδη για το αν ζηλεύει ακόμα τη σύζυγό του, ο ίδιος απάντησε: «Αν μη τι άλλο, μπορώ να το διαχειριστώ».

«Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα. (Γελάει.)», σημείωσε με τη σειρά της η Θάλεια Ματίκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φθινοπωρινός ο καιρός και σήμερα με ενισχυμένους βοριάδες - Ανεβαίνει η θερμοκρασία από αύριο


Κατάρρευση γέφυρας σε προβλήτα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ: Τουλάχιστον 7 νεκροί


Οι ΗΠΑ... επικύρηξαν το ρωσικό μπλογκ Rybar: 10 εκατ. δολάρια σε οποίον δώσει πληροφορίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr