ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δημήτρης Λάλος: Η σύγχρονη υποκριτική απαιτεί από τον ηθοποιό να αλλάξει και να μεταμορφωθεί

Δημήτρης Λάλος: Η σύγχρονη υποκριτική απαιτεί από τον ηθοποιό να αλλάξει και να μεταμορφωθεί

Ο ηθοποιός μίλησε για τον νέο του ρόλο στη σειρά «Ο Τιμωρός»

DIMITRIS-LALOS
Ο Δημήτρης Λάλος ήταν καλεσμένος το πρωί της 20ης Οκτωβρίου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha «Ο Τιμωρός» και τόνισε ότι η τέχνη της υποκριτικής σήμερα απαιτεί από τον ηθοποιό να μεταμορφωθεί πλήρως, ενώ παλαιότερα η υποκριτική κυνηγούσε τον τύπο. Γι' αυτόν τον λόγο, όπως απόκάλυψε, το μεγαλύτερο κοπλιμέντο για εκείνον είναι να του που πως δεν κατάλαβαν ότι έπαιζε σε αυτό το έργο.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50iphy0gagh)

Κλείσιμο
Σχετικά με τη σειρά και τα γυρίσματα είπε: «Δεν έχω ζήσει να βρεθώ σε φυλακές στο Μαρόκο, φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ σκληρό. Ήταν μια απαιτητική πρόκληση για μένα να υποδυθώ έναν άνθρωπο που έχει περάσει όλα αυτά στη ζωή του. Δεν ξέρουν ποιος είμαι, βρίσκομαι στη φυλακή χωρίς ταυτότητα. Καίγεται το πρόσωπό μου, με σώζουν οι άνθρωποι αυτού που με υποστήριξε, βρίσκομαι στη Σικελία, αλλάζω το πρόσωπό μου και επιστρέφω για εκδίκηση».

Στη συνέχεια, πρόθεσε: «Η ιστορία είναι βασισμένη σε έναν κεντρικό χαρακτήρα και τι περνάει αυτός. Είναι μια ιστορία εκδίκησης στην πραγματικότητα. Είναι απαιτητικά τα γυρίσματα, είμαστε συνηθισμένοι, η ομάδα είναι πολύ δυνατή, οι συνάδελφοί μου τι να πω, είμαι πολύ χαρούμενος!».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50iuao38rgh)

Κλείνοντας, ανέφερε για την υποκριτική: «Η σύγχρονη υποκριτική απαιτεί από τον ηθοποιό να αλλάξει, να μεταμορφωθεί. Η παλιά υποκριτική κυνηγούσε τον τύπο! Έφτιαχναν έναν τύπο και το χτίζανε γύρω από αυτό. Η σύγχρονη υποκριτική ζητά από τον ηθοποιό την πλήρη μεταμόρφωση. Εμένα όταν μου λέει κάποιος “δεν κατάλαβα ότι έπαιζες σε αυτό το έργο” είναι κομπλιμέντο αυτό, ότι δεν με αναγνώριζε. Καλό είναι να κάνεις ψυχανάλυση. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο ηθοποιός όταν παίζει έχει διπλή υπόσταση! Δεν μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι ο ρόλος. Άπαξ και πέρασες τα εσκαμμένα σταματάει να είναι Τέχνη».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα «αντάρτικα» νομίσματα σε οκάδες σιτάρι στην «Ελεύθερη Ελλάδα» («Ανταρτόπληκτες περιοχές») το 1944

Πάνω από 4 εκατ. παραπεμπτικά έχουν εκδοθεί σε μία εβδομάδα για τα προγράμματα πρόληψης κατά του καρκίνου

Μητσοτάκης: Έχουμε τα εργαλεία να εντοπίσουμε τους γιατρούς που υπερσυνταγογραφούν - Βάζουμε τέλος στα ανασφάλιστα και επικίνδυνα οχήματα στους δρόμους μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης