Περικλής Κονδυλάτος: Γιατί ο Καπουτζίδης και ο Σεργουλόπουλος χρειάζεται να προβάλουν τόσο έντονα τη σεξουαλικότητά τους;

Περικλής Κονδυλάτος: Γιατί ο Καπουτζίδης και ο Σεργουλόπουλος χρειάζεται να προβάλουν τόσο έντονα τη σεξουαλικότητά τους;

Οι συζητήσεις για τους ομοφυλόφιλους, τα τρανς άτομα και τα δικαιώματά τους είναι πλέον ξεπερασμένες, πρόσθεσε

kondilatos-periklis
Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε ζητήματα όπως η χρήση του Ηρωδείου από τους καλλιτέχνες, τις αντιλήψεις που θεωρεί ξεπερασμένες, αλλά και πρόσωπα όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣου» την 25η Οκτωβρίου και αρχικά, σχολίασε κάποια μοντέλα, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στο Ηρώδειο.

«Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί με λάμψη και δεν είναι σωστό να τη συγκρίνουμε με ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια αξία. Στο εξωτερικό μεγάλες επιτυχίες είχαν η Κουντουρά και η Κουλιανού. Όσον αφορά το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου στο Ηρώδειο, προσωπικά δεν το αναγνώρισα ως τέτοιο. Μερικές φορές νιώθω σαν να έχω έρθει από άλλο πλανήτη σε αυτή τη χώρα. Το Ηρώδειο ανήκει σε όλους τους Έλληνες και κατά τη γνώμη μου, ο Αργυρός δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d54px5lui0cp)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια μίλησε για τους ομοφυλόφιλους. «Οι συζητήσεις για τους ομοφυλόφιλους, τα τρανς άτομα και τα δικαιώματά τους είναι πλέον ξεπερασμένες. Ας κάνει ο καθένας αυτό που θέλει. Όποιος θέλει να δει την ταινία "Brokeback Mountain" ας πάει, κι όποιος όχι, ας μην πάει», τόνισε.

Τέλος, ο Κονδυλάτος αναρωτήθηκε: «Γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος χρειάζεται να προβάλουν τόσο έντονα τη σεξουαλικότητά τους;».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο πόνος του Λαβρόφ από το πάτημα στο πόδι στη σύνοδο των Brics και η οργή του επειδή δεν ζήτησαν συγγνώμη

Το Ισραήλ στέλνει διαπραγματευτές στο Κατάρ για τη Γάζα, η Χαμάς δηλώνει έτοιμη για ανακωχή υπό όρους

Sweet Bobby: Η ιστορία μιας αρρωστημένης ερωτικής πλεκτάνης - «Φως» στο κίνητρο πίσω από το σοκαριστικό catfishing

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης