Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σχέση μας είναι off, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά

Γιώργος Θεοφάνους για Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σχέση μας είναι off, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά

Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού όχι του τραγουδιστή, είπε με αφορμή το «Φεγγάρι μου»

theofanous-natasa
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τη ρήξη της σχέσης του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την απόφασή της αποσύρει από το πρόγραμμά της το τραγούδι «Φεγγάρι μου», μετά τη διαφημιστική χρήση του κομματιού με αλλαγές από γνωστή αλυσίδα, όπου συμμετείχε ο Τάσος Μπουγάς.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 28:05
Τετ-A-Tετ στον Alpha | Επεισόδιο 3 | 27/10/24 | Γιώργος Θεοφάνους

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Γιατί κατεβάζει την αξία του τραγουδιού που το έδωσα στη διαφήμιση; Ο Σαββόπουλος που το έδωσε κατέβασε την αξία του; Όταν πάω σε επιθεώρηση και αλλάζουν τους στίχους κατεβάζουν το τραγούδι; Ποια η διαφορά του τηλεοπτικού σποτ; Δεν απολογούμαι, είναι λάθος αυτό που λες, το τραγούδι υπάρχει μόνο του, υπάρχει και με τον τραγουδιστή του. Δεν βρίσκω τίποτα το κακό σε αυτό το πράγμα».

ο συνθέτης υποστήριξε ότι τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς και όχι στους ερμηνευτές: «Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε ότι είναι αστείο να το λέει ο Μπουγάς και να το έκοψε από το πρόγραμμά της αλλά δεν μπόρεσε τελικά και το ξανάβαλε, εγώ δεν το σταμάτησα ποτέ. Προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και τους ζήτησε πολλά χρήματα και της είπαν όχι γι’ αυτό νευρίασε, φαντάζομαι. Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού όχι του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής είναι το όχημα. Είναι σημαντικός. Είναι ο οδηγός, είναι το όχημα. Αλλά δεν του ανήκει, γι' αυτό δεν έχουν και δικαιώματα πάνω στα τραγούδια. Τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και έτσι πρέπει να είναι».

Στη συνέχεια, ανέφερε για την κατάσταση της σχέσης τους: «Είναι off η σχέση μας, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά καθόλου. Να ξανασυμπεριφερθεί σωστά μπορε, ξέρω εγώ; Βάζω κόκκινες γραμμές. Είμαι άνθρωπος που ξεχνάω. Ξεχνάω τι είπε ο άλλος, αλήθεια το κάνω αυτό».

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Θεοφάνους μοιράστηκε την άποψή του για μια ενδεχόμενη επανένωση των «One»: «Οι One θα μπορούσαν να κάνουν άλλα πράγματα που να ταιριάζουν σε 40ρηδες. Το να κάνουν τα παιδάκια δεν μου αρέσει!».


Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης