Ισαβέλλα Δάρρα: Μίλησε για τη συνάντησή της με τον Αλέν Ντελόν - Δεν είχα την ωριμότητα να τον ρωτήσω όσα θα ήθελα

Ισαβέλλα Δάρρα: Μίλησε για τη συνάντησή της με τον Αλέν Ντελόν - Δεν είχα την ωριμότητα να τον ρωτήσω όσα θα ήθελα

Όσα είπε η Μις Ευρώπη 1997 για τη ζωή της στο Ντουμπάι, την επιστροφή της στην Ελλάδα και τον χωρισμό

isabella_darra
Η Ισαβέλλα Δάρρα, η Μις Ευρώπη του 1997, μίλησε για τη ζωή της στο Ντουμπάι, την επιστροφή της στην Ελλάδα, τα νέα της σχέδια, τον πρόσφατο χωρισμό της και τη γνωριμία της με τον Αλέν Ντελόν.

Το πρώην μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Αρχικά, αποκάλυψε ότι μετά από πέντε χρόνια στο Ντουμπάι ήρθε και πάλι στην Ελλάδα: «Έμενα 5 χρόνια στο Ντουμπάι. Άλλαξαν τα δεδομένα και τώρα είμαι πίσω στην Αθήνα. Στο Ντουμπάι έκανα λίγες φωτογραφίσεις, πιο πολύ απολάμβανα τη ζωή εκεί. Για πολλά χρόνια δεν ασχολήθηκα με το μόντελινγκ, αλλά πιο πολύ με τη μόδα και τη φωτογραφία. Θα αρχίσω να ασχολούμαι πιο σοβαρά με το Instagram, είναι κάτι που δεν το είχα υπολογίσει ακριβώς όπως έπρεπε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d578a8zhvo21)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τον χωρισμό της, η Ισαβέλλα Δάρρα σχολίασε: «Άλλο κεφάλαιο της ζωής μου. Δεν έκατσε όπως το θέλαμε κι εγώ γύρισα πίσω. Τελικά είμαστε εκεί που είμαστε την κατάλληλη στιγμή. Ένα πράγμα είναι σίγουρο στη ζωή: ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν κρατάει. Δεν με φοβίζει ο χωρισμός, γιατί ξέρω ακριβώς τι είναι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, που του έχω βιώσει. Πέρα από τη συνειδητοποίηση, εγώ έχω ανάγκη να καταλάβω γιατί συνέβη κάτι και αν πάρω τις απαντήσεις μου μετά προχωράω».

Και πρόσθεσε: «Μετά τα 40, οι άνθρωποι ψάχνουμε μία συντροφιά. Θέλεις έναν άνθρωπο να μπορείς να μοιράζεσαι τις ωραίες και τις άσχημες στιγμές, πρέπει να είναι ο καλύτερός σου φίλος. Ξέρω ακριβώς τι χρειάζομαι αλλά είναι θέμα τύχης. Θα το βρεις;».

Για τη μητέρα της και τη μεταξύ τους σχέση, η Ισαβέλλα Δάρρα ανέφερε: «Ήμουν πάντα δουλεμένος άνθρωπος, δεν είχα επιλογή. Ήμουν σε ένα πολύ αυστηρό σχολείο με μία πολύ αυστηρή μάνα. Πέρασα πολύ δύσκολα, δεν ήταν η κλασική μάνα. Καταρχάς ήταν Γαλλίδα, δεν ήταν Ελληνίδα μάνα. Πιστεύω ότι έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά, αλλά αυτά που εμένα δεν μου ταίριαζαν, θα φρόντιζα να μην τα κάνω στο παιδί μου».

Τέλος, για τη συνάντησή της με τον θρυλικό ηθοποιό στον διαγωνισμό ομορφιάς του 1997, η Ισαβέλλα Δάρρα εκμυστηρεύτηκε: «Με τον Ντελόν είχα την τύχη να περάσω αρκετή ώρα μαζί του και να συζητήσουμε, απλά επειδή δεν είχα την ωριμότητα, που έχω τώρα, θα προτιμούσα να τον είχα γνωρίσει τώρα για να του κάνω τις ερωτήσεις που θα ήθελα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης