Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών στις 27 Ιανουαρίου και η καλή του φίλη, Βάνα Μπάρμπα, τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εμφανώς συγκινημένη τόνισε πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν πολύτιμος για την Ελλάδα, το σινεμά, αλλά και την ίδια. Αποκάλυψε επίσης πως είχε μιλήσει μαζί του πριν τρεις ημέρες.
Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα είπε στο βίντεο που δημοσίευσε: «Δύσκολη μέρα σήμερα. Χάσαμε έναν φίλο αγαπημένο, έναν φίλο που στήριζε το σινεμά χρόνια, έναν φίλο που λάτρευε την εποχή του καλού ελληνικού κινηματογράφου, που ήξερε τα πάντα για όλους τους μεγάλους σταρ. Μιλάω για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πριν τρεις ημέρες μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με τις ώρες τα λέγαμε πάντα. Θα μας λείψουν πολύ η κριτική του, οι αντιρρήσεις του, αλλά εγώ ξέρω φίλε μου ότι εσύ από εκεί πάνω θα μου στέλνεις μηνύματα, ότι θα μας λες τις αντιρρήσεις σου και τι βλακείες κάνουμε. Ήσουν πολύτιμος για μας, για την πατρίδα, πάνω απ' όλα για το σινεμά, αλλά και για εμένα. Καλό σου ταξίδι».
Δείτε το βίντεο
0 seconds of 53 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Συντομεύσεις πληκτρολογίου
Shortcuts Open/Close/ or ?
Παίζω/ΠαύσηΔιαστήματος
Αύξηση των όγκων↑
Μείωση των όγκων↓
Αναζήτηση προς τα εμπρός→
Αναζητήστε προς τα πίσω←
Ενεργοποίηση /Απενεργοποίηση λεζάντωνc
Πλήρους οθόνης/Έξοδος από την οθνη πλήρους οθόνηςf
Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα online εκτίμησης ακινήτου έχει φτάσει να διαχειρίζεται έναν από τους μεγαλύτερους όγκους αγοραπωλησιών ακινήτων στην χώρα μας
Ο υπερσύγχρονος στόλος της Superfast Ferries μας προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με προνομιακή έκπτωση για όλο το 2025 – Πώς να την αποκτήσουμε.
Η κορυφαία πολυεθνική εταιρεία λοταριών ανακοίνωσε νέα παγκόσμια συνεργασία με την McLaren F1, πρωταθλήτρια κατασκευαστών για το 2024, έπειτα από την πρόσφατα ανακοινωθείσα πολυετή συνεργασία της με την Formula 1