Αθηναΐς Νέγκα: Ποτέ δεν θα αισθανθώ καθαρόαιμη παρουσιάστρια, κάνω αυτή τη δουλειά από σπόντα

Αθηναΐς Νέγκα: Ποτέ δεν θα αισθανθώ καθαρόαιμη παρουσιάστρια, κάνω αυτή τη δουλειά από σπόντα

Η δημοσιογράφος μίλησε για τον χώρο της τηλεόρασης και αποκάλυψε τι την κάνει να νιώθει άβολα στην εκπομπή που παρουσιάζει

Αθηναΐς Νέγκα: Ποτέ δεν θα αισθανθώ καθαρόαιμη παρουσιάστρια, κάνω αυτή τη δουλειά από σπόντα
Η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε τον χώρο της τηλεόρασης, στον οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια ως δημοσιογράφος και εξήγησε, πως δεν αισθάνεται «καθαρόαιμη παρουσιάστρια», και πως κατά τη γνώμη της βρέθηκε κατά έναν τυχαίο τρόπο στη συγκεκριμένη δουλειά. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της 24ης Μαρτίου, τις αρέσουν οι αλλαγές και δεν την τρομάζει η στιγμή που θα ολοκληρωθεί η εκπομπή της στο Action 24.

Αρχικά, η Αθηναΐς Νέγκα χαρακτήρισε τιμητικό το γεγονός να είναι αρεστή στον κόσμο η εκπομπή της. Ταυτόχρονα, σημείωσε, πως δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική, ωστόσο αναπληρώνει αυτό το κενό μέσα από την επικοινωνία, που προϋποθέτει η δουλειά του δημοσιογράφου - παρουσιαστή. Όπως είπε για το επάγγελμά της: «Αν υπάρχει κοινό και κάποιος χαίρεται να βλέπει την εκπομπή μου, αυτό είναι πολύ τιμητικό για εμένα. Είμαι απολύτως σίγουρη ότι δεν θα πάρω σύνταξη από αυτή την εκπομπή, δεν θα την κάνω για πάντα. Είμαι μετέωρος άνθρωπος, με εξιτάρουν πολύ οι αλλαγές. Μπορεί να αλλάξω μέχρι και τον δρόμο που παίρνω για να γυρίσω σπίτι μου. Ποτέ δεν θα αισθανθώ καθαρόαιμη παρουσιάστρια, νομίζω ότι κάνω αυτή τη δουλειά λίγο από σπόνταΔεν είμαι κοινωνική, δεν πηγαίνω σε events. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι κοινωνική και να βγαίνει από μέσα μου, αλλά δεν το έχω. Την έλλειψη κοινωνικότητας την αναπληρώνω με την επικοινωνία. Δεν είμαι κοκέτα, δεν μου αρέσει να βάφομαι και να ντύνομαι. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση χωρίς καθόλου μακιγιάζ, είναι μεγάλο τόλμημα. Είμαι ιδιόρρυθμος άνθρωπος και έχω κάποιες παραξενιές».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8oalhd78v3l)

Σε ερώτηση για το εάν η παρουσιάστρια έχει αισθανθεί άβολα με καλεσμένο σε εκπομπή της, απάντησε: «Έχω αισθανθεί άβολα με καλεσμένο, που μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει. Εκεί έρχομαι σε δύσκολη θέση. Εγώ δεν εκμαιεύω πράγματα, μισώ τη δημοσιογραφική μέθοδο του "εκμαιεύω". Δεν θέλω κανείς αν μου δώσει είδηση, δεν χρειάζεται να μου πουν κάτι καινούργιο, ας μου πουν αυτά που έχουν πει 100 φορές».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή