Ν. Γερμανού: Ο άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου θα είναι τυχερός

Ν. Γερμανού: Ο άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου θα είναι τυχερός

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός φόρεσε τα γιορτινά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον έρωτα.

Ν. Γερμανού: Ο άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου θα είναι τυχερός
Το 2011 ήταν καθοριστικό για τη Ναταλία Γερμανού, αφού όπως παραδέχεται η ίδια στο περιοδικό «Hello», «ήταν σαν να τελείωσε το πάρτι της προηγούμενης τριετίας και να μπήκα σε μια χρονιά ανακατατάξεων και επαναδιαπραγμάτευσης της Ναταλίας με τη Ναταλία».

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός φόρεσε τα γιορτινά της και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την προσωπική της ζωή και τον έρωτα. «Ένας άνθρωπος που θα έρθει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου θα γνωρίσει μια καινούργια Ναταλία. Και θα είναι τυχερός. Δε θέλω να ακουστεί υπερφίαλο και αλαζονικό. Με έδειρα, με αγάπησα παραπάνω και με διόρθωσα πολύ. Έφυγε πολλή σαβούρα από μέσα μου και σε ανθρώπινο δυναμικό. Οι προηγούμενοι σύντροφοί μου υπέμειναν ένα λιγότερο εξελιγμένο μοντέλο. Τώρα μιλάμε για αναβαθμισμένο μοντέλο! Είναι σαν να με εξέλιξα», λέει, ενώ δεν παραλείπε να αποκαλύψει πώς θέλει τον άνδρα που θα σταθεί δίπλα της.

Κλείσιμο
«Θέλω έναν άνδρα που να με κάνει να γελάω, να τον θαυμάζω πάρα πολύ για το μυαλό του, για τη δουλειά του, για τα ταλέντα του. Να με καταλαβαίνει, να μην καταπιέζουμε ο ένας τον άλλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης