Ζέτα Μακρυπούλια: Όλα όσα θα αποκαλύψει στο «Πρωινό mou»

Ζέτα Μακρυπούλια: Όλα όσα θα αποκαλύψει στο «Πρωινό mou»

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια δε διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και να αναφερθεί στην καθημερινότητά τους και τη συμβίωσή τους.

Ζέτα Μακρυπούλια: Όλα όσα θα αποκαλύψει στο «Πρωινό mou»
Στην πρώτη εκπομπή του «Πρωινού mou» για το 2012, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει «ποδαρικό» για το νέο έτος και -πιο αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά-, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια δε διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και να αναφερθεί στην καθημερινότητά τους και τη συμβίωσή τους.

«Πέρασα πολύ ωραία και κυρίως εντυπωσιάστηκα από την ικανότητα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οι οποίοι εντελώς αβίαστα δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα, ώστε να μπορεί κανείς να ανοίγεται, ακόμη και αν δεν φημίζεται γι' αυτό, όπως εγώ για παράδειγμα, και να κάνει μια φυσιολογική, χαλαρή και απλή κουβέντα. Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα και παρόλο που δεν τους γνωρίζω αρκετά, ένιωσα πολύ άνετα και πολύ ευχάριστα. Είναι φιλόξενοι και το κυριότερο, σέβονται αυτόν που κάθεται απέναντί τους, του δίνουν χρόνο να εκφραστεί και την αίσθηση ότι κανείς εκεί δεν τον κρίνει. Γι' αυτό και κάνουν τόσο ωραίες συνεντεύξεις», είπε η Ζέτα περιοδικό «Hello» που βρέθηκε στα εορταστικά γυρίσματα της πρωινής εκπομπής του Mega.

Κλείσιμο
Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας ενθουσιασμένος από τη συνέντευξη με τη Ζέτα μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια: «Διαπίστωσα πως η Ζέτα δεν είναι μόνο όμορφη ως γυναίκα, αλλά και εσωτερικά. Το θέμα είναι να την αντιμετωπίσεις ως φυσιολογικό άνθρωπο, να την προσεγγίσεις με απλό τρόπο, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Απόλαυσα την Ζέτα και αντιλήφθηκα πως είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος».

Δείτε παρακάτω...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης