Η Ναταλία Γερμανού για το χωρισμό της Παπαβασιλείου

Για τη σχέση της με την Έλενα Παπαβασιλείου αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Αλιόσα Γκρισίν μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Για τη σχέση της με την Έλενα Παπαβασιλείου αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Αλιόσα Γκρισίν μίλησε στην κάμερα του Star η Ναταλία Γερμανού, η οποία όπως είπε δε χρειάστηκε να παρηγορήσει την Έλενα.

«Εγώ δεν είδα καθόλου να έχει πέσει στα πατώματα η Έλενα. Την είδα πάρα πολύ ψύχραιμη και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση ψυχολογική. Δεν χρειάστηκε να την παρηγορήσω. Είναι βέβαια πολύ ωραίο όταν τελειώνει μια σχέση να έχεις δίπλα σου φίλους, αλλά νομίζω ότι η Έλενα δεν έχει μόνο εμένα. Έχει κι άλλους καλούς φίλους», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ στην ερώτηση αν οι δυο τους θα μπορούσαν να γίνουν κολλητές φίλες απάντησε: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απρόβλεπτες. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα γίνει κολλητός σου, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο επόμενος ερωτικός σου σύντροφος και γενικά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στη ζωή αυτή. Τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν ξανά μαζί με τον Αλέξανδρο Παρθένη; Η Ναταλία ξεκαθάρισε: «Με τον Αλέξανδρο όντως πήγαμε ένα ταξίδι μαζί στη Θεσσαλονίκη, γιατί μας είχαν καλέσει να παίξουμε μουσική στο ίδιο μαγαζί, αλλά ως εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr