Ο Σάκης μεγάλωσε! Σήμερα κλείνει τα 40!

Ο Σάκης Ρουβάς κλείνει σήμερα τα 40 του χρόνια και με αφορμή τα γενέθλιά του ο Έλληνας super star κάνει τον απολογισμό της ζωής του μέχρι τώρα.

Ο Σάκης Ρουβάς κλείνει σήμερα τα 40 του χρόνια και με αφορμή τα γενέθλιά του ο Έλληνας super star μιλά στο περιοδικό «Down Town» κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του μέχρι τώρα.

Μιλώντας αρχικά, για τα 40 κεράκια που θα σβήσει σήμερα, αποκαλύπτει: «Σε κάθε ηλικιακή μου φάση αντιπροσώπευα τον εαυτό μου στο βαθμό που αυτό μου ήταν εφικτό. Φαντάζομαι πως αν φτάσω τα 100 θα είμαι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικός του χαρακτήρα που κρύβω μέσα μου. Αυτό που συνειδητοποιώ, πάντως, στο τέλος της ημέρας είναι ότι η ηλικία δεν παίζει πια κανένα ρόλο στη ζωή των ανθρώπων και σε αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν – παρά μόνο στην ωρίμανση του μυαλού και στη σωματική τους εξέλιξη. Κάποτε, όταν ήμουν πιτσιρικάς, στα 12 -13 μου, έβλεπα κάποιον που ήταν 30 χρόνων και έλεγα “αυτός είναι γέρος’’. Τώρα κλείνω τα 40 μου και αισθάνομαι εγώ πιτσιρικάς».

Για την αγάπη του κόσμου και το πολυπλατινένιο άλμπουμ του, λέει: «Εννοείται πως καμιά επιβράβευση δεν την βαριέσαι... Είναι μια αληθινή επιβράβευση, ότι αγαπάνε τη δουλειά σου, αγαπάνε τα τραγούδια σου».

Όσο για το τι ένιωσε όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του; «Ήμουν πλημμυρισμένος από ένα δυνατό και όμορφο συναίσθημα. Ήμουν ευτυχής που όλα πήγαν καλά. Για την ακρίβεια ήμουν πανευτυχής». 

Μεταξύ άλλων, ο Σάκης μιλά και για πολιτική και για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας: «Πόσο καιρό θα έπρεπε να πάρει στους πολιτικούς αρχηγούς μας για να τα βρούνε; Αν ο μη γένοιτο, είχαν να αντιμετωπίσουν μια ξένη εισβολή, πόσο καιρό θα έπρεπε να τους πάρει για να καταλήξουν σε μια αντίδραση; Συνεπώς αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι δεν υπήρχε από μέρους τους η επίγνωση ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια επείγουσα και κρίσιμη κατάσταση για τη χώρα».

Για τη στροφή που ετοιμάζεται να κάνει στην καριέρα του; «Στόχος μου επαγγελματικά είναι να ξεκινήσω να γυρίζω ταινίες. Είναι κάτι που θέλω πολύ να κάνω».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr