Μ. Μπεκατώρου: Τι κάνει κάθε φορά που τελειώνει το "Junior Master Chef";

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την ξαφνική αλλαγή που έφερε στη ζωή της το «Master Chef Junior», τις κριτικές, αλλά και για τα όνειρά της αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την ξαφνική αλλαγή που έφερε στη ζωή της το «Junior Master Chef», τις κριτικές, αλλά και για τα όνειρά της αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Νομίζω ότι με τη συμμετοχή μου στο "Junior Master Chef " έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο που ουσιαστικά δεν ήξερα καν ότι είχα -μια εκπομπή με παιδιά. Όταν μπήκα πρώτη φορά στο πλατό, τρελάθηκα. Τα παιδιά, στο πρώτο γύρισμα, έτρεξαν και με αγκάλιασαν. Ήταν απίστευτο συναίσθημα» είπε η Μαρία, ενώ σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές προτάσεις που θα ήθελε να της γίνουν, απάντησε: «Δε σκέφτομαι. Ούτε και πριν το σκεφτόμουν. Αν μου έλεγες πέρυσι ότι θα κάνω το Master Chef Junior, θα σου έλεγα “καλά κρασιά!”».

Αναφορικά με τις κριτικές, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποιοι όταν άρχισα να γίνομαι πιο γνωστή με το Just, που έγραψαν κάποια αρνητικά σχόλια. Τα σεβόμουν και τα σέβομαι, χωρίς να μου χαλάνε τη διάθεση. Τώρα, ήθελα να δω πώς θα δεχθούν οι κριτικοί το “Master Chef Junior” και ειλικρινά είμαι τόσο ικανοποιημένη, ευτυχισμένη και γεμάτη, τόσο με αυτό που έκανα όσο και με αυτά που διάβασα, που είμαι πολύ χαρούμενη» ανέφερε.

Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει: «Κάθε φορά που τελειώνει το “Master Chef”, του λέω του Αντώνη: “Mην το αλλάξεις. Θέλω να δω το όνομά μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr