Φιλιππίδης: Γιατί ενοχλήθηκε με τον Μπουσουλόπουλο;

Φιλιππίδης: Γιατί ενοχλήθηκε με τον Μπουσουλόπουλο;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να του πει το δικό του «Τop 3» των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών…

Φιλιππίδης: Γιατί ενοχλήθηκε με τον Μπουσουλόπουλο;
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα να του πει το δικό του «Τop 3» των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών… Στη λίστα, λοιπόν, του νεαρού ηθοποιού δεν υπήρχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, κάτι που εκνεύρισε τον δεύτερο.

Με αφορμή την επίσκεψη του νιόπαντρου ζευγαριού, Θάλειας Ματίκα και Τάσου Ιορδανίδη, στο «Πρωινό mou», ο Πέτρος Φιλιπππίδης μιλώντας τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Mega δε δίστασε να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του για τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.

Κλείσιμο
Όταν, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας τον ενημέρωσε πως όλοι οι καλλιτέχνες, που έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς στην εκπομπή, τον έχει συμπεριλάβουν στο «Top 3» των κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών», ο Πέτρος Φιλιππίδης βρήκε αφορμή και έκανε το «καυστικό» του σχόλιο σε όσα είχε πει την προηγούμενη μέρα στην εκπομπή ο νεαρός ηθοποιός.

«Χθες ο Μπουσουλόπουλος δε με έβαλε», απάντησε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον παρουσιαστή να λέει πως ο νεαρός ηθοποιός έβαλε μόνο πιτσιρικάδες ηθοποιούς στη λίστα του. «Ο Βασίλης ο Χαραλαμπόπουλος είναι πιτσιρικάς; Δεν έχει ηλικία το θέατρο, πείτε στον κύριο Μπουσουλόπουλο. Γιατί ο κύριος Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δυο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς: τον κύριο Μπέζο και τον κύριο Φιλιππίδη», είπε ο ίδιος δείχνοντας την ενόχλησή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης