Όταν η Νίνα Λοτσάρη τραγούδησε με τον Γιάννη Πλούταρχο

Όταν η Νίνα Λοτσάρη τραγούδησε με τον Γιάννη Πλούταρχο

Στην πρεμιέρα της Nίνας Λοτσάρη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Πλούταρχος και ο τραγουδιστής είπε και ένα... τραγουδάκι.

Όταν η Νίνα Λοτσάρη τραγούδησε με τον Γιάννη Πλούταρχο
Στην πρεμιέρα της Nίνας Λοτσάρη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία και ο τραγουδιστής είπε και ένα... τραγουδάκι. Συγκεκριμένα, η Νίνα και ο τραγουδιστής είπαν το «Επτά τραγούδια θα σου πω» με το κοινό να τους αποθεώνει χειροκροτώντας τους.

Εκτός από τον Γιάννη Πλούταρχο, η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» «συνέλαβε» στην πρεμιέρα της show woman την Ελένη Φιλίνη, τη Λίτσα Πατέρα, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, τον Τάσο Χαλκιά, τον Νίκο Μουρατίδη, τη Ζέτα Δούκα παρέα με την Χριστίνα Αλεξανιάν, τον Θανάνση Ευθυμιάδη με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και την Κατερίνα Καραβάτου.

Κλείσιμο
Όσο για τη Νίνα; «Ένιωσα μεγάλη χαρά, αλλά έχω τόσο μεγάλο άγχος όταν έχω από κάτω φίλους, γιατί θέλω να τους ευχαριστήσω στο έπακρο. Και για μένα είναι το μεγαλύτερο άγχος αυτό γιατί θέλεις μετά ο φίλος να σου πει την καλή του την κουβέντα. Γιατί οι φίλοι θα σου πούνε και τα άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης