To Mangiamo συναντιέται με το Meat Square
27.01.2012
14:30
To Mangiamo συναντιέται με το Meat Square, σε έναν χώρο ανακαινισμένο, μοντέρνο αλλά προπάντων με ατμόσφαιρα ιταλικού αρχοντικού, στη Λεωφόρο Σταμάτα 5α στη Δροσιά. Οι αυθεντικές ναπολιτάνικες γεύσεις και συνταγές σε μια έκρηξη δημιουργίας και πραγματικής κουζίνας, με το κρέας και τα Rib Eyes της παράδοσης της Αργεντινής.
To Mangiamo
Γύρω από έναν ξυλόφουρνο που από το πρωί ζεσταίνεται με ξύλα ελιάς θελήσαμε να δώσουμε στους καλοφαγάδες την πραγματικότητα του αυθεντικού. Από τα ντοματάκια Βεζούβιου και τη πραγματική mozzarella και την πίτσα της Νάπολης, στο σταμναγκάθι, την ρίγανη και το ελαιόλαδο της Κρήτης. Την τέχνη της συνάντησης την βάζουμε εμείς. Την ευκαιρία για μια ανώτερη γευσιγνωσία την έχετε εσείς.
Πίτσα Ναπολιτάνα: Ο Σέφ μεγαλωμένος μέσα σε απολαυστικές κουζίνες, γαλουχημένος στην παραδοσιακή ναπολιτάνικη μαγειρική, προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι με πίτσα που ονομάζεται Ναπολιτάνα, πολύ ελαφριά αλλά με εκπληκτική γεύση. Τα san marzano, τα ντοματίνια που καλλιεργούνται στις πλαγιές του Βεζούβιου, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι και η ρίγανη στηρίζουν την ξεχωριστή συνταγή.
συναντιέται με το Meat Square, σε έναν χώρο ανακαινισμένο, μοντέρνο αλλά προπάντων με ατμόσφαιρα ιταλικού αρχοντικού, στη Λεωφόρο Σταμάτα 5α στη Δροσιά. Οι αυθεντικές ναπολιτάνικες γεύσεις και συνταγές σε μια έκρηξη δημιουργίας και πραγματικής κουζίνας, με το κρέας και τα Rib Eyes της παράδοσης της Αργεντινής. Γύρω από έναν ξυλόφουρνο που από το πρωί ζεσταίνεται με ξύλα ελιάς θελήσαμε να δώσουμε στους καλοφαγάδες την πραγματικότητα του αυθεντικού. Από τα ντοματάκια Βεζούβιου και τη πραγματική mozzarella και την πίτσα της Νάπολης, στο σταμναγκάθι, την ρίγανη και το ελαιόλαδο της Κρήτης. Την τέχνη της συνάντησης την βάζουμε εμείς. Την ευκαιρία για μια ανώτερη γευσιγνωσία την έχετε εσείς.
Πίτσα Ναπολιτάνα: Ο Σέφ μεγαλωμένος μέσα σε απολαυστικές κουζίνες, γαλουχημένος στην παραδοσιακή ναπολιτάνικη μαγειρική, προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι με πίτσα που ονομάζεται Ναπολιτάνα, πολύ ελαφριά αλλά με εκπληκτική γεύση. Τα san marzano, τα ντοματίνια που καλλιεργούνται στις πλαγιές του Βεζούβιου, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι και η ρίγανη στηρίζουν την ξεχωριστή συνταγή.
Ξεχωριστές Σπεσιαλιτέ: Τα περισσότερα υλικά έρχονται από την Νάπολη και κάνουν κάποιες σπεσιαλιτέ μοναδικές, όπως το λουκάνικο με φριαριέλι, το τυρί μπουράτα, η mozzarella από γάλα βουβάλας το οποίο χρησιμοποιείται ως υλικό για την παρασκευή της ομώνυμης πίτσας μαζί με ελαιόλαδο ή τοποθετείται πάνω σε ζεστό ψωμί.
Χειροποίητα ζυμαρικά από την Ιταλία: Στο Mangiamo μπορεί να γευθείτε αυθεντικό spaghetti από την Ιταλία και χειροποίητα ζυμαρικά που φτιάχνει ο σεφ μας καθημερινά. Ακόμη και η γνωστή σε όλους μας spaghetti carbonara φτιάχνεται με ξεχωριστό τρόπο, χρησιμοποιώντας αυθεντικό guanciale (αλλαντικό), Parmigianno Reggiano και κρέμα από φρέκα αυγά που προσδίδουν μια μοναδική γεύση.
Στο Chateaubriand Land: Στο μενού θα βρείτε τα ξακουστά κρέατα μας από την Αργεντινή, όπως το Chateaubriand με τις χειροποίητες πατάτες τηγανιτές, τα Rib Eyes που λιώνουν στο στόμα και το σταμναγκάθι που έρχεται από την Κρήτη που βράζεται την ώρα της παραγγελίας με αγουρέλαιο και χοντρό αλάτι.
Το γλυκό Calzone και το Affogato: Στα μέχρι τώρα γνωστά γλυκά του Meat Square προστέθηκαν δυο ξεχωριστές σπεσιαλιτέ. Το Calzone με νουτέλα και μασκαρπόνε. Επίσης, το Affogato, μια χειροποίητη μπάλα παγωτού βανίλιας Μαδαγασκάρης και φρεσκοκομμένο καφέ Espresso.
Διεύθυνση: Λεωφ. Σταμάτας 5α, Δροσιά. Τηλ. 2108004700, Ωράριο Τρίτη – Παρασκευή 17:00-12:00, Σάββατο και Κυριακή 13:00-12:00. Δευτέρα κλειστά.
Χειροποίητα ζυμαρικά από την Ιταλία: Στο Mangiamo μπορεί να γευθείτε αυθεντικό spaghetti από την Ιταλία και χειροποίητα ζυμαρικά που φτιάχνει ο σεφ μας καθημερινά. Ακόμη και η γνωστή σε όλους μας spaghetti carbonara φτιάχνεται με ξεχωριστό τρόπο, χρησιμοποιώντας αυθεντικό guanciale (αλλαντικό), Parmigianno Reggiano και κρέμα από φρέκα αυγά που προσδίδουν μια μοναδική γεύση.
Στο Chateaubriand Land: Στο μενού θα βρείτε τα ξακουστά κρέατα μας από την Αργεντινή, όπως το Chateaubriand με τις χειροποίητες πατάτες τηγανιτές, τα Rib Eyes που λιώνουν στο στόμα και το σταμναγκάθι που έρχεται από την Κρήτη που βράζεται την ώρα της παραγγελίας με αγουρέλαιο και χοντρό αλάτι.
Το γλυκό Calzone και το Affogato: Στα μέχρι τώρα γνωστά γλυκά του Meat Square προστέθηκαν δυο ξεχωριστές σπεσιαλιτέ. Το Calzone με νουτέλα και μασκαρπόνε. Επίσης, το Affogato, μια χειροποίητη μπάλα παγωτού βανίλιας Μαδαγασκάρης και φρεσκοκομμένο καφέ Espresso.
Διεύθυνση: Λεωφ. Σταμάτας 5α, Δροσιά. Τηλ. 2108004700, Ωράριο Τρίτη – Παρασκευή 17:00-12:00, Σάββατο και Κυριακή 13:00-12:00. Δευτέρα κλειστά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr