Ο «καυτός» υδραυλικός των «Βασιλιάδων» παντρεύεται!

Μπορεί στα επαγγελματικά του να μην είναι και τόσο καλά τα πράγματα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την προσωπική του ζωή...

Μπορεί στα επαγγελματικά του να μην είναι και τόσο καλά τα πράγματα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την προσωπική του ζωή. Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη, τον σέξι υδραυλικό των «Βασιλιάδων», ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Star σχολίασε το ξαφνικό «κόψιμο» των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Mega, ενώ αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά στο γάμο.

«Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνίες ακόμη. Κάποια στιγμή θα παντρευτώ. Τη γυναίκα την έχω βρει, τώρα το χρόνο και το μέρος όχι ακόμη», είπε το μοντέλο και ηθοποιός, τονίζοντας μάλιστα πως παρά το γεγονός ότι του λένε πως είναι μικρός για γάμο, εκείνος είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται να βρει κάτι καλύτερο στη ζωή του από την κοπέλα με την οποία είναι μαζί.

Όσο για τους «Βασιλιάδες»; Ο Νίκος Αναδιώτης επιβεβαίωσε κι αυτός ότι το casting της σειράς δεν έχει πληρωθεί ακόμη. «Δεν μας έχουν πληρώσει αυτά που μας χρωστάνε, αλλά δεν πιστεύω να χάσουμε τα λεφτά μας. Κάνουμε λίγη περισσότερη υπομονή, όπως όλος ο κόσμος άλλωστε», δήλωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr