Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στο «Δέστε τους»

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στο «Δέστε τους»

Τι είπε για την περιβόητη κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά...

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στο «Δέστε τους»
Τη Δευτέρα του Πάσχα καλεσμένος της εκπομπής, «Δέστε τους», θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή του «Movies & Stars» στο MTV έχει παράξενα σχέδια για τον Νίκο Μουτσινά.

«Θα σουβλίσω τον Μουτσινά!! Έκανα πρόβα πέρσι σε αρνί αλλά φέτος θα σουβλίσω τον Νίκο! Μόνο η Ηλιάκη θα γλιτώσει! Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να χαρεί βέβαια, γιατί θα βρεθεί ένα βήμα μπροστά! Αφού γυρίσω στο "Δέστε τους" μετά από 2 χρόνια, θα τον σουβλίσω αλλά δεν θα τρώγεται μετά. Το πιο νόστιμο κομμάτι του είναι το μυαλό του. Ο ίδιος είχε πει πολύ σωστά πώς είμαστε καλά αρκεί να μην βρισκόμαστε 4.00-7.00 μαζί στην εκπομπή, είχε ακουστεί σκληρό αλλά ήταν αληθινό. Τώρα πια η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ. Είμαστε φίλοι. Τώρα ναι, τότε με τίποτα. Μου έσπαγε τα νεύρα και του τα έσπαγα κι εγώ. Ήξερα να του πω την ατάκα για να τον κάνω πύραυλο. Του έλεγα συγκεκριμένα πράγματα που τον ενοχλούσαν», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Για την αποχώρησή του από το «Δέστε τους»: «Η επικοινωνία με την "παρέα" σε μια εκπομπή είναι πολύ ωραία. Εμείς δεν είχαμε επικοινωνία ως παρέα. Χάναμε σήμα, υπήρχαν παρεμβολές. Δεν είναι όλοι οι γάμοι για να κρατήσουν για πάντα. Το "διαζύγιό" μου, μου προκαλεί ευτυχία. Ήταν δική μου απόφαση γιατί έβλεπα ότι πήγαινε προς τον τοίχο. Και το όχημα του καναλιού άκουγε τους αισθητήρες και εγώ πάτησα φρένο. Ήταν μια κοινή απόφαση. Την καλή χημεία την αντιλαμβάνεται ο κόσμος, είναι η ταύτιση, το κοινό όραμα. Αν το έκανα όπως ήθελα θα ήταν μια άλλη εκπομπή. Η ιστορία έδειξε πως η άποψη του Νίκου ήταν η σωστή. Οτιδήποτε στη ζωή μας, μας ηχεί περίεργα το προσπερνάμε. Επιτυχία κάνω στο "Καραμέλα", το "Δέστε τους" ήταν αποτυχία. Αυτή τη στιγμή το "Δέστε τους" είναι πολύ ευχάριστο και το παρακολουθώ και τη δεύτερη μέρα του Πάσχα επιστρέφω στο πλατό τους ως καλεσμένος».

Για την αποχώρηση του Νότη Χριστοδούλου από το «Δέστε τους»: «Το θεωρώ λίγο too much, ο Νότης είναι ευαίσθητο παιδί αλλά δεν πρέπει να λέμε την πικρία μας δημοσίως. Δεν βγαίνεις να μιλήσεις εν θερμώ. Ο καυγάς με την Καινούριου ήταν σαν τσακωμός στο προαύλιο λυκείου».

Θα είναι τελικά στο «Dancing with the stars»; «Επειδή με είχαν πετύχει ένα βράδυ να βγαίνω από τη σχολή της Γκαλένας Βελίκοβα, ειπώθηκε στην εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη ότι θα είμαι στο Dancing. Δεν έγινε ποτέ ανακοίνωση από το κανάλι. Δεν ξέρω αν θα ήμουν. Όχι δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση, ούτε δική μου εκπομπή, ούτε σε μια παρέα. Το Dancing ή κάποιου φιλανθρωπικού τύπου show θα μου άρεσε, αλλά θα δούμε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης