Καραβάτου: Το άγχος είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας μου

Καραβάτου: Το άγχος είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας μου

«Στην τηλεόραση –επειδή δεν είναι δεδομένο κάθε φορά- η κάθε εκπομπή είναι σαν να δίνεις εξετάσεις»

Καραβάτου: Το άγχος είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας μου
Για την τηλεόραση, το άγχος της για το νέο της ξεκίνημα, αλλά και τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη μίλησε λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Μες στην Καλή Χαρά», η Κατερίνα Καραβάτου.


Για το γεγονός ότι η εκπομπή που παρουσιάζει τώρα ήταν πολύ επιτυχής στο παρελθόν, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε στο περιοδικό Τηλεθεατής
Κλείσιμο
: «Με αγχώνει αυτό. Το άγχος είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι μια πετυχημένη εκπομπή, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Όταν έδινα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα, ένιωσα τέτοια ανακούφιση και έλεγα τέτοιο άγχος μην μου τύχει ξανά. Η ενασχόλησή μου με την τηλεόραση μου δημιούργησε ξανά  το ίδιο άγχος, καθώς έδινα κάθε μέρα… πανελλήνιες εξετάσεις με το κοινό» δήλωσε, προσθέτοντας: «Στην τηλεόραση –επειδή δεν είναι δεδομένο κάθε φορά- η κάθε εκπομπή είναι σαν να δίνεις εξετάσεις. Η επιτυχία στην τηλεόραση διαρκεί λίγες ώρες. Κάθε φορά είναι ένα νέο ξεκίνημα».

Σχετικά με τη νέα τηλεοπτική «μόδα» με τα ζευγάρια στην παρουσίαση των εκπομπών σχολίασε: «Πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα ζευγάρια θα είναι απέναντι. Επίσης, και τα δύο ζευγάρια είναι πολύ έντονες προσωπικότητες και ναι μεν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά  μετρούν χρόνια σε επιτυχημένη πρωινή εκπομπή, αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού συνεργάζονται για πρώτη φορά σε καθημερινή εκπομπή».

Θα παρουσίαζε όμως η ίδια μια εκπομπή με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη: «Φυσικά, γιατί τον εκτιμώ ιδιαιτέρως» είπε, ενώ σχετικά με το αν θα τον φιλοξενήσει σαν καλεσμένο στην εκπομπή, δήλωσε: «Θα φιλοξενηθεί και θα γελάσουμε πολύ. Έχω ιδέες, αλλά προτιμώ να μην τις αποκαλύψω, γιατί δεν τις έχω πει ούτε στον ίδιο. Ξέρετε, είναι διαφορετικό να δουλεύει το ζευγάρι στην ίδια εκπομπή και άλλο να έρθει καλεσμένος και να του υποβάλλεις ερωτήσεις : "Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια" ή "Πώς είναι η ζωή σας με το παιδί;" που φυσικά και τα ξέρεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης