Κατερίνα Καραβάτου: Περιμένω πώς και πώς τον Κρατερό στην εκπομπή

Κατερίνα Καραβάτου: Περιμένω πώς και πώς τον Κρατερό στην εκπομπή

«Η Ναταλία έκανε εξαιρετική δουλειά στο "Μες στην Καλή Χαρά" και θα προσπαθήσω με τη σειρά μου να κάνω κι εγώ ό,τι καλύτερο για την εκπομπή»

Νεκροί Ιταλοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν
Κατερίνα Καραβάτου: Περιμένω πώς και πώς τον Κρατερό στην εκπομπή
Για το «Μες στην Καλή Χαρά», τους συνεργάτες της, τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και για τα σχόλια του Πάνου Καλίδη στον αέρα της εκπομπής της μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου σε τηλεοπτικό περιοδικό.
 
«Με τη Ναταλία συναντηθήκαμε πριν από την πρεμιέρα, γιατί έχουμε τον ίδιο μακιγιέρ. Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια, στέλνοντας τις ευχές της και στην υπόλοιπη ομάδα. Η Ναταλία έκανε εξαιρετική δουλειά στο "Μες στην Καλή Χαρά" και θα προσπαθήσω με τη σειρά μου να κάνω κι εγώ ό,τι καλύτερο για την εκπομπή», είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την πρώην παρουσιάστρια του «Μες στην Καλή Χαρά».
 
Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε για την πρεμιέρα της εκπομπής, η παρουσιάστρια είπε στο περιοδικό «TV Box»: «Μίλησα πρώτα στο τηλέφωνο με τον Κρατερό, ο οποίος ήταν στην Κύπρο, και κατόπιν μίλησα με τους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν φύγω από το σπίτι, αφού φίλησα την κόρη μου, Αέλια, πήρα μαζί μου ένα παιχνιδάκι της και το έβαλα στην τσάντα μου. Όταν έφτασε η ώρα για την πρεμιέρα, κατέβηκα στο στούντιο, φόρεσα μικρόφωνο, αγκάλιασα τους συνεγάτες μου, έκανα τον σταυρό μου και βγήκα», ενώ για τους συνεργάτες της σημείωσε: «Αν και είναι νωρίς και δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας όλοι πολύ καλά, όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει το λέω. Το δείχνω. Έτσι είμαι με όλους, έτσι είμαι και με τα παιδιά».
 
Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα σχόλια του Πάνου Καλίδη για τη Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Μες στην Καλή Χαρά»: «Νομίζω ότι έκανε απλώς χιούμορ. Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο σκέψης, τον δικό του τρόπο που κάνει αστεία. Σε μια ζωντανή εκπομπή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Εκεί είμαστε για να τα αντιμετωπίσουμε όλα!», ενώ για το αν θα βρεθεί ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, καλεσμένος στην εκπομπή αποκάλυψε: «Τον περιμένουμε πώς και πώς! Είμαι σίγουρη όμως ότι θα έχω τρακ. Θα προσπαθήσω, μάλιστα να είμαι πολύ αντικειμενική μαζί του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης