Ελεονώρα Μελέτη: Και εμένα με σταύρωναν καθημερινά εκπομπές

«Όταν ήμουν στο "Dancing" ήμασταν ψυχραμένες με τη Νάντια Μπουλέ και κατάλαβα ότι κάτι την είχε πειράξει»

Καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο «Όλα τρέλα», η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε τη συγγνώμη που δέχτηκε από δημοσιογράφο, γιατί όταν ήταν μέλος μεσημεριανής εκπομπής έκανε αρνητικά σχόλια για εκείνη. Η δήλωση αυτή της Νάντιας Μπουλέ σχολιάστηκε σε έντονο κλίμα από την Ελεονώρα Μελέτη, το μεσημέρι της Τετάρτης.
 
«Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter και της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουν στο πρωινό του ΑΝΤ1, είχαν καθημερινά στη σκαλέτα τους τη "σταύρωσή" μου, "κλασικά εικονογραφημένα" και στα δύο κανάλια. Δεν θυμάμαι να ήρθε κανένας να μου ζητήσει συγγνώμη, επειδή υπήρχε "γραμμή" από το κανάλι να με "τσακίζουν"», είπε η Ελεονώρα Μελέτη, φανερά εκνευρισμένη, αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που κάνουν διάφορες εκπομπές για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και για τις «εντολές» που δίνουν τα κανάλια.
 
Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε ακόμα μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Μελέτησέ το!»: «Όταν ήμουν στο "Dancing" ήμασταν ψυχραμένες με τη Νάντια Μπουλέ και κατάλαβα ότι την είχε πειράξει κάτι κακό που είπε κάποιος για εκείνη στην εκπομπή μου. Και με την Καραβάτου έχει γίνει το ίδιο» είπε και συνέχισε: «Αν υπήρχαν πρόσωπα ή σταθμοί που δίνουν εντολές και κατευθύνσεις, θα ήταν εύκολο να γίνεις πολύ καλός πανελίστας. Κάποιοι, όμως, είναι "αδιάφοροι" και δεν έχουν γνώμη...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr