Κωνσταντίνα: Το Dancing μου έκανε καλό

«Με είδε ο κόσμος, δοκίμασα τις δυνάμεις μου και, φυσικά, βοήθησα και στον φιλανθρωπικό σκοπό που έχει το show»

Για την αποχώρησή της από το «Dancing With the Stars», τους λόγους που συμμετείχε στο show, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Κωνσταντίνα, καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Δευτέρας.
 
«Η αλήθεια είναι ότι πήρα την "ψυχρολουσία" που έφυγα πρώτη, αλλά το "Dancing" μου έκανε καλό. Με είδε ο κόσμος, δοκίμασα τις δυνάμεις μου και, φυσικά, βοήθησα και στον φιλανθρωπικό σκοπό που έχει το show. Σίγουρα, βέβαια, είναι λίγο "παγωμένο" το πράγμα όταν φεύγεις πρώτος, αλλά εντάξει», δήλωσε για την αποχώρησή της από το «Dancing With the Stars» στο πρώτο διαγωνιστικό live και συνέχισε: «Πιο πολύ στενοχωρήθηκα για την κόρη μου, που έκλαιγε όταν έφυγα από το show. Εκείνη την ώρα ήθελα να τα παρατήσω όλα και να πάω να την παρηγορήσω».
 
Μίλησε, ακόμα, και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες: «Τον περασμένο Μάρτιο έψαχνα να αγοράσω ένα σπίτι στην Κύπρο και πάνω που το είχα βρει, γίνεται αυτό με τις τράπεζες και τις καταθέσεις και τα έχασα όλα. Είναι κλεψιά αυτό. Μας έκλεψαν τα λεφτά, κανονικότατα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτός ήταν κι ένας ακόμα λόγος που συμμετείχα στο "Dancing". Ήθελα να αλλάξω ψυχολογία, να ξεφύγω λίγο από τα προβλήματα, γιατί τελευταία έχουν "πέσει" πολλά μαζεμένα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr