Μυρτώ Αλικάκη: Ποιοι είναι ο Παντελίδης και η Πάολα;

Μυρτώ Αλικάκη: Ποιοι είναι ο Παντελίδης και η Πάολα;

«Οι τραγουδιστές που ακούγονται στις πρωινές εκποµπές µού είναι άγνωστοι»

Μυρτώ Αλικάκη: Ποιοι είναι ο Παντελίδης και η Πάολα;
Για το ρόλο της στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Αντ1 «Βαλς µε δώδεκα θεούς», για το αν θα παρουσίαζε ποτέ πρωινή εκπομπή, αλλά και για τον Παντελή Παντελίδη και την Πάολα μίλησε η  Μυρτώ Αλικάκη σε τηλεοπτικό περιοδικό.
 
«Μπήκα μικρή στη δουλειά, αλλά το καλό είναι ότι έχω ήδη ζήσει µια ζωή και µε περιµένουν και άλλες. Γιατί νιώθω και νέα και ζωντανή», είπε σχετικά με το ότι είναι δύο δεκαετίες στον χώρο.
 
Κλείσιμο
Δήλωσε αρνητική επίσης στην ανάληψη µιας εκποµπής: «∆εν νοµίζω, γιατί η παρουσίαση χρειάζεται πρωτίστως να είσαι ο εαυτός σου και όχι την υποκριτική σου δεινότητα. Είναι µια διαφορετική περίπτωση. Σίγουρα υπάρχουν εκποµπές που δεν θα µπορούσα να παρουσιάσω. Όπως αυτές που µπαίνουν στη λογική των καλεσµένων και των συνεντεύξεων. Κάτι τέτοιο δεν θα µου ήταν εύκολο. Ένα πολιτιστικό µαγκαζίνο, ας πούµε, µπορεί και να το παρουσίαζα».
 
Αρνητική ήταν και στην ανάληψη μιας πρωινής εκπομπής: «∆εν νοµίζω ότι έχω την ικανότητα να το κάνω αυτό. Και ο κύριος λόγος είναι γιατί γενικώς δεν παρακολουθώ την επικαιρότητα των διασηµοτήτων που χρειάζεται γι' αυτό. Και πρέπει να ακούς και τη µουσική που είναι στη µόδα και όλα τα σχετικά...». Και συνέχισε στο περιοδικό MY tv: «Η µαγειρική είναι πιο κοντά µου και τη θεωρώ τέχνη. Οι τραγουδιστές που ακούγονται όµως σε αυτές τις εκποµπές µού είναι άγνωστοι».
 
Όταν ρωτήθηκε για το αν ακούει Παντελίδη ή Πάολα, η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «∆εν τους ξέρω καν!».
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης