Σκορδά: Ο Λιάγκας ξεκίνησε δίαιτα για το «The Voice»

Με συγχαρητήρια, αλλά και... πειράγματα για το Voice ξεκίνησε το Πρωινό της Πέμπτης

Με ένα πλατύ χαμόγελο καλημέρισε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας το τηλεοπτικό κοινό. Ποιος ο λόγος; Η αποκάλυψη ότι ο 44χρονος παρουσιαστής θα παρουσιάσει το talent show «The Voice» του ΑΝΤ1.
 
Αρχικά η παρέα του Πρωινού, τον χαρακτήρισε «Πινόκιο», μιας και τόσο καιρό ήταν κάτι που αρνούνταν ότι θα γίνει.
 
Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Είμαι πάντα ειλικρινής, πριν από ένα μήνα δεν ήξερα», είπε και συνέχισε: «Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση. Με πήραν απλά ένα τηλέφωνο και μου είπαν να πάμε να συζητήσουμε για το show και τους ευχαριστώ πολύ, γιατί ήξεραν ότι μου αρέσει πολύ».
 
Στο σημείο εκείνο, «προστέθηκε» στην παρέα και η Φαίη Σκορδά, που απουσίαζε χθες και έδωσε τα συγχαρητήρια της στον σύζυγό της για το νέο του ξεκίνημα στη θέση του παρουσιαστή του "The Voice", ενώ στη συνέχεια είπε: «Ο Γιώργος άρχισε να κάνει δίαιτα το καλοκαίρι, επειδή είχε στο μυαλό του το ‘The Voice’, αλλά μετά που δεν άκουγε τίποτα την παράτησε και εδώ και μία εβδομάδα μου ζητάει μπιφτέκια», με την παρέα του Πρωινού να ξεσπά σε γέλια και την Φαίη να τονίζει ότι: «Ο Γιώργος αγαπάει πολύ το prime time, γιατί του άρεσε και το show με τις ξανθιές και το 50-50».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr