Διάσημοι θρηνούν τον Σάκη Μπουλά στο twitter

Διαβάστε τα μηνύματα των καλλιτεχνών για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν, τόσο για τον απλό κόσμο, όσο και για τα γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ο θάνατος του Σάκη Μπουλά.

Τραγουδιστές και άνθρωποι των media αποχαιρετούν με μηνύματα συγκίνησης τον ηθοποιό και τραγουδοποιό που πάλεψε μέχρι τέλος με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε. Κάποιοι από αυτούς είχαν δουλέψει μαζί του κατά καιρούς, ενώ κάποιοι άλλοι τον είχαν γνωρίσει από κοντά και μόνο θλίψη σκόρπισε ο χαμός του.

Αργύρης Αγγέλου, Γιάννης Κότσιρας, Στάθης Δρογώσης, Βάσω Λασκαράκη, Δούκισσα Νομικού, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Μαρία Μπεκατώρου, Άντα Λιβιτσάνου, Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Καινούργιου είναι κάποιοι από εκείνους που θέλησαν να γράψουν ένα λιτό μήνυμα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Δείτε αναλυτικά:

@ZETA_DOUKA: Ενα μεγάλο αντίο στον Σακη Μπουλά! Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο, την ευγένεια,το ήθος του κ ολα αυτα που συνιστούν εναν άνθρωπο, σπουδαίο!


@Tsalikisgiorgos: Θλιψη..
Ενας αξιοπρεπής μαχητής έφυγε 
Καλο ταξίδι Σακη Μπουλα ..
2 χρονια πριν τραγουδάει στίχους του...#rip 
http://t.co/GvRPPF3cvp


@elzouganeli: Σ ΑΓΑΠΑΩ ΣΑΚΟΥΛΗ ΜΟΥ!ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΟΝΗΤΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.


@doretta3123: Καλό ταξίδι Σάκη Μπουλά.. http://t.co/uDahaN0oDc


@YiannisKotsiras: Καλό ταξίδι και σε σένα φίλε…
http://t.co/ujJljK9978







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr