Eurovision 2014: Rise up για την Ελλάδα από τους Freaky Fortune

Το νεανικό συγκρότημα θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό της Κοπεγχάγης

Το τραγούδι Rise Up των Freaky Fortune επέλεξαν κοινό και κριτική επιτροπή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη.


Ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία και η Josephine αντίθετα δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή. Οι δύο τους άνοιξαν τον τελικό με ένα ποτ-πουρί από παλιές εμφανίσει της Ελλάδας στο διαγωνισμό.

)
 
Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι Ελπίδα, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ρεγγίνα Κουρή και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, Αρετή Καλεσάκη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, στο show έγινε και μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές της με εκπλήξεις και εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τα ντουέτα του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES.



Της Καλομοίρας και του Claydee



Της Καίτης Γαρμπή και των Vegas



H Ελπίδα τραγούδησε με την Tamta



Και η Σοφία Βόσσου τραγούδησε με την Demmy



 Στη βράδια έδωσαν το «παρών» και οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr