Μαρίλια Χαριδήμου στο Όλα Τρέλα: Το κορίτσι από το Ποτάμι

Το κορίτσι που περιέγραψε την… «πρώτη της φορά» στο διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού μίλησε στον Θέμο για ΌΛΑ!

Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Δευτέρας ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, η Μαρίλια Χαριδήμου – ή όπως είναι πιο γνωστή το κορίτσι που περιέγραψε την… «πρώτη της φορά» στο διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού.
 
Αρχικά, όλοι σχολίασαν ότι είναι «η πρώτη της φορά» που πάει καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ η ίδια τόνισε ότι από δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη άκουσε ότι εκείνος είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.



«Ηθοποιός είμαι, έχω περάσει και από βοηθός σκηνοθέτη φέτος, στο θέατρο βέβαια στη ‘Μαύρη Ζάχαρη’ και τραγουδάω», είπε η νεαρή Κύπρια και πρόσθεσε ότι στο επόμενο Live της θα ακουστούν πολλά swing κομμάτια.
 
«Δεν θα έκανα ποτέ αμιγώς πολιτικό σποτ. Αυτό ήταν πιο κινηματογραφικό», συνέχισε η πρωταγωνίστρια του διαφημιστικού του «Ποταμιού» και δήλωσε ότι για την Χρυσή Αυγή δεν νομίζει να έκανε ποτέ κάτι αντίστοιχο.
 
Στη συνέχεια, μίλησε για το τι ήταν εκείνο που την έκανε να ασχοληθεί με το χώρο:  «Από μικρή τραγουδάω και χορεύω. Το πρώτο άτομο που θυμάμαι ήταν η Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι το πρώτο τραγούδι που τραγούδαγα ήταν της Βουγιουκλάκη, το καροτσέρη – καροτσέρη ενώ η πρώτη της φορά που τραγούδησε μπροστά σε κόσμο ήταν «σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού στην Κύπρο, όπου τραγούδησε το ‘γκάζι’».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr